5 hónapos és tekereg a pihenőszékben, mitől lehet?
Ezért kérdeztem, van tipped, hogy hová tegyem? Mivel bölcsőtartásban nem marad meg, így kurúgja magát a karunkból azonnal, pihenőszékben nem marad meg, etetőszékhez kicsi...
Pihenőszék majdnem vízszintesre dönthető, ott mégsem jó neki.
Van széles matracunk, ahol a drágám szokott pörögni-forogni, azon szoktam általában etetni, de van, hogy játszószőnyegen. Nem minden baba egyforma, sajna az enyém nem szereti azt a klasszikus etetési pozíciót. Valahogy meg ennie kell :)
A szopipárna is nagyon-nagyon jó ötlet, azt egyébként már próbáltuk és azt sem szereti. Ugyanígy próbáltam nagypárnán, azt sem szerette. Kiságyban, matracon, játszószőnyegen, a mi ágyunkban, ezeken a helyeken szeret enni és kizárólag vízszintesen.
Azt szeretném kérdezni a szopipárnás anyukától, hogyha a kanalast így adod neki, majdnem vízszintesen, így nem szokott félre nyelni? A cumiból már tudja hogyan jön a tej, azt tudja szabályozni, de a kanalat még nem nagyon ismeri. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!