Nektek segít a párotok, miben? Hogyan veszi ki a részét a gyereknevelésben? Mi az, amit ő csinál?
Maximálisan segít. Ha hazajön örömmel játszik a babával, este ő fürdeti, öltözteti.
Hétvégén pedig ha itthon van, akkor mindent csinál vele, eteti, altatja, pelenkázza, bármit. 3,5 hónapos a nagylány :)
Nem segít semmiben,mert több tonnát emelget a munkahelyén egy nap. Hát megértem,de az zavar hogy szerinte de jó nekem hogy egész nap csavargok a gyerekkel meg ülök itthon...Mondjuk már nagyobb a kicsi,így játszik vele,mert ha akarja,ha nem,a gyerek odamegy hozzá.
Egyébként ha el kéne mennem itthonról,ellátná,de ha én vagyok,akkor nem,mondván a kicsi utánam jön mindig.
Késő este jön haza, amikor már mindhárom kisfiúnk alszik. Éjjel azonban rögtön ugrik, ha valamelyik felébred, rosszat álmodott, vagy pisilni kell menni... Reggel ő viszi oviba a nagyokat, délután is ő megy értük, aztán megy vissza a munkába.
Hétvégén többet vannak együtt, kiviszi a nagyobbakat a kertbe, és együtt füvet nyírnak, gyümölcsöt szednek, aprítanak, stb. Este ő fürdeti őket, mossa-szárítja a hajukat, fodrászhoz is mindig együtt mennek.
A babát öltözteti, pelenkázza, dögönyözi, játszik vele, csak etetni nem szereti, mert nála nem fogadja el úgy a kaját a babánk.
Amit én még fontosnak tartok: beszélget a fiúkkal, neveli, tanítja őket verbálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!