Ti hány évesen szültétek az első babátokat? Ti vagy a párotok/férjetek vetette fel először, hogy akkor belevághatnátok a babaprojektbe?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 13:05
1/18 anonim válasza:
Első babát nem terveztük, 22évesen szültem, tesónál férjem hozta fel a témát, nagyon szeretett volna második babát, őt 24évesen szültem,most megint mondogatja,hogy akkor belekezdhetnénk a 3ik babába (3 baba az álmunk) de én még nem érzem késznek magam rá, az anyagi háttér megvan, saját ház,jó állás stb... de még nem állok készen egy ujabb babára.
2/18 anonim válasza:
20 évesen, nem tervezett volt de nagyon örülütünk/ örülünk.
3/18 anonim válasza:
30 évesen szültem a kislányomat. Mind a ketten szerettük volna így megbeszéltük és belevágtunk. Sajnos azóta elváltunk, de lett egy gyönyörű gyermekünk:)
4/18 anonim válasza:
27 évesen szültem az elsőt. Ekkor éreztük, hogy jöhet. Ekkor volt érzelmileg, anyagilag "ideális". Bár ez olyan furcsa fogalom...
Együtt döntöttük el a férjemmel.
5/18 anonim válasza:
27 évesen, tervezett baba volt, mindketten akartuk.
6/18 anonim válasza:
35 évesen szültem az elsőt, ekkor éreztem úgy. Közös döntés volt.
7/18 anonim válasza:
19 évesen szültem, meglepetés volt, nem bántuk meg, imádjuk, gyönyörű, okos kislány, párommal azóta is együtt vagyunk boldogságban családként.
8/18 anonim válasza:
25 évesen. Tervezett baba volt, mindketten akartuk már csak előbb megfelelő körülményeket kellett kialakítani. (Munka, lakás)
9/18 anonim válasza:
Szia!
25 leszek, mire megszületik az első babánk, februárban. :)
Együtt döntöttük el, hogy jöhetne a baba. Úgy számoltuk, hogy 1 év is lehet, mire sikerül, ezért ne húzzuk az időt. Én 22 voltam ekkor, a párom 34. Végül 2 év után sikerült.
10/18 H.Orsolya válasza:
Én 22 voltam, mikor a kisfiamat szültem, én hoztam fel a témát, de csak akkor vágtunk bele, amikor mindketten akartuk. Most 24 vagyok, de reménykedünk, hogy a 25.-re már négyen leszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!