Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a szokás, a babákat,...

Mi a szokás, a babákat, hogyan illik bemutatni a roknoknak, ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Nálunk áll a bál és nem tudom eldönteni,hogy hogyan is kellett volna másképp csinálni? 1.) én erőszakoskodjam,hogy ha kell ha nem hadd mutassam ugyan már meg a babát végre? 2) én telefonálgassak, hogy erőszakoljam ki,hogy ugyan most már vége a gyerekágynak ugyan jöjjön már el ha akar ha nem megnézni, mert nekem így van kedvem 3.) várni, hogy ha valakit érdeklünk, úgyis felhív, hogy mizu velünk ...sztetek mi a jó? mert az utálom, hogy ha vki egyszercsak becsönget az ajtón, hogy akkor ő most itt van és azonnal fogadjuk tárt karokkal...
2008. aug. 11. 06:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én úgy fogom tenni, hogy a közelebbi rokonok jöhetnek hamarabb, de mindenképp telefonod egyeztetés után, a barátok 2 hét után, és leginkább egyszerre jöjjenek, ne kelljen haptákban állnom mindennap. Mindenképp elvárom mindenkitől majd, hogy mielőtt jön, telefonáljon, hogy nekem jó e az időpont. Sok boldogságot a babával.
2008. aug. 11. 07:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aki látni szeretné az telefonáljon oda hozzátok és jelentkezzen be.(Már csak azért is,hogy véletlenül se legyetek húszan a lakásban).Szerintem nem a kismamák-kispapák dolga a vendégcsalogatás,lesz anélkül is éppen elég dolgotok.És arra is oda kell figyelni,hogy ne órákra menjenek át babanézőbe, fontos,hogy tudjatok mellette pihenni is és kialakítani stabilan a napirendeteket.
2008. aug. 11. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám 3,5 hónapos, és bizony nem mindenki jelentkezett be! Amit nagyon utáltam, hiszen volt olyan, hogy du.2-este 8-ig vendégeket fogadtunk. Én úgy voltam,és vagyok vele, hogy aki kíváncsi ránk az jöjjön el, én nem erőszakoskodtam senkivel. Szerintem aki kíváncsi volt ránk az eddig eljött aki nem az nem. Igaz mindenki magyarázkodik, hogy majd még jön, csak nem ér rá.Szerintem aki egy picit gondolkodik, hogy milyen nehéz ebben az időszakban az előre szól, hogy mikor szeretne jönni, hogy neked megfelelő-e?
2008. aug. 11. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!