Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól csinálom az ebédjét?

Jól csinálom az ebédjét?

Figyelt kérdés

Általában én főzök 8 hónapos kisfiamnak. Zöldséget megpárolom, meg a csirkehusit is, és turmixolom. Így kell? Vagy rántás is kell rá?

Tegyek bele olajat?

2010. jan. 22. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
8 hónaposan már adhatod neki,amit ti esztek.De ha külön főzöd,akkor más 4 hónapos kora óta kellett volna lisztes ételeket is adnod neki.A főzelékeket habard be,de be is ránthatod.És nem feltétlen kell turmixolnod,lehet darabos is.Biztosan vannak már fogacskái,tehát tud rágni is.
2010. jan. 22. 08:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól csinálod! Én is külön főzöm még a 8 hós kislányom ételét,és azt amit mieszünk csak kstolni szokta,nem is nagyon szereti mert túl intenzívek az izek abban,neki meg elég natúr főzöm.

1kk olajat tehetsz bele,sőt kell is már neki adni,plusz mostmár mehetnek a lisztes dolgok is,sztem nem vagy vele elkésve.

Az én kislányom pl semmi darabosat nem eszik meg,hetennte 1x vagy 2x próbálkozok meg azzal,hogy apró darabos ételt kínálok neki,még ha az íz a kedvence is a darabok miatt öklendezik és nem eszik ha ilyet adok. Próbálgatni kell azért,hogy tudja hogy ilyen is van,és hátha egy idő után elfogadja már.

Esetleg néha ha olyat főzöl,amiben van olyan amiket már ehet (amúgy szinte mindent,elég jól lerövidült a tiltólista),akkro próbáld meg kivenni abből és összenyomkodni neki.

2010. jan. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!