Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sürgős! Segitesetek! Melyik...

Sürgős! Segitesetek! Melyik jobb a babámnak?

Figyelt kérdés
Méhszájműtétem lesz és 4 napig bent leszek a kórházba. Elvileg be vihetném a babám a csecsemőosztályra, de nem tudom, hogy mennyi időt fogok tudni vele tölteni, meg hogy fürdetik, etetik, foglalkoznak-e vele stb. Mert sztem nem foglalkoznak külön senkivel. Meg nehogy elkapjon ott valamit. Itthon sem szivesen hagynám a páromra, mert nem egy mintaapa sajnos. Hogy fogja fürdetni etetni, meg fog-e rá megfelelően figyelni. Nagyszülőkre se merem bizni egyáltalán. Szoval vagy viszemmagammal a kórházba ha lehet vagy marad itthon az apukával. Nem fog nagyon elszokni tőlem? Bár még csak 3 hónapos, de 4 nap olyan hosszú nélküle. :( Kérlek irjatok minél többen hogy ti mit csinálnáto a helyemben.
2010. jan. 22. 07:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 napos volt a babám,amikor kórházba kerültem.A nővérem vigyázott rá.Csecsemőosztályra NE vidd!Hidd el,ha nem is bízol most apában és a nagyikban, megoldják!A kényszer nagy úr.és lehet,hogy apuka is átváltozik mintaapává.A kapcsolatuknak még jót is tehet.
2010. jan. 22. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Szióka.Anyukádra nem tudod bízni esetleg???

Engem jövőhéten műtenek, ha minden igaz csak 3 napot leszek bent, de anyumnál lesz majd a kisfiam(13 hónapos)

Apukára nem tudom, mert ő éjfélig dolgozik.

Szerintem se vidd a kórházba, nehogy vmit elkapjon.

Csak pl:októberben voltunk 1 hetet kórházba kisfiammal, kiderűlt, hogy ITP-s és mire hazajöhettünk , mindannyian elkaptunk egy jó kis hasmenéses, hányásos vírust.

Dönts Szíved szerint.

Sok-sok egészséget Nektek!!!!

Üdv:Ancsy

2010. jan. 22. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is apa lenne a legjobb megoldás, a nagyszülők besegítésével!!Beszéld meg a pároddal.

Én vigyáztam a barátnőm kislányára, mikor kórházban volt (egy hetet, és 5 hónapos volt a kislány). esteleg barátnőd nem tudna még besegíteni?( csak egy ötlet:) )

Minden jót Nektek:)

2010. jan. 22. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

nehogy bevidd a kórházba!

ott undorítóak a körülmények és le se fogják sz.rni a babádat.

a férjed egy kicsit szálljon le a magas lóról és vegyen ki szabadságot. az számára is égő, hogyha be kéne vinned a kórházba!

vagy esetleg anyukád? ő is segíthetne.

2010. jan. 22. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem apára hagyd, nagyszülői segítséggel. Próbálj meg mindent előre kikészíteni, leírni, bevásárolni, bár ezt egy 3 hónapos baba mellett egyébként sem könnyű. Remélhetőleg nem lesz semmi baj, és hidd el a picurok nagyon sok dolgot kibírnak. Amennyit csak lehet próbálj magadra koncentrálni a műtét után, mert minél többet idegeskedsz annál lassabban gyógyulsz meg!

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2010. jan. 22. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!