Mit tegyek a babámmal aki egész nap sir?
Szia!
Nekem igaz még csak 5hetes a babám,de semmi baj,igaz mi próbájuk a suttogó módszer szerint kezelni a dolgokat és úgy néz ki be is válik.Sztem nem rossz a könyv és a mondanivalója próbáld ki.Nekem nem sír ha nincs rá oka.Igaz nem vagyunk hasfájósak de én kényesen ügyelek arra mit eszek.Nem diétázok sztem az hülyeség annyira nem kell,de olyan dolgot nem eszek ami felfújhat.Pl a kbetűseket ,aprómagvasakat stb.De minden mást igen,még édességet is eszek minden nap és semmi gond nincsen.Megfigyeltük tényleg mindig máshogy sír..a suttogó is ezt mondja először nem akartam elhinni de így van.Jelzi ha a pelus a gond,vagy egy büfi ragadt benn-ez okozhat hasfájást vagy éhes vagy csak nyűgös...
Szval sztem jobban kell a jelzésekre figyelni hiába hiszed most azt,hgy ez közhelyes duma-nálunk ez működik és sztem minden babánál csak a babához kell igazítani...jah és mi is 3 óránként eszünk,nem mondom,hogy friss vagyok ,mert nem,de tény pont ezt mondom a férjemnek nem tudom mi lenne ha végig ordítaná a napot-em bírnám idegekkel,szval hamar meg kell találni mi a bibi..A hasra fektetéssel csak óvatosan-ha a pocija fáj akkor nem biztos,hogy jó.
Amúgy nekünk kb 3szor volt olyan,hogy sztem túl ette magát és fájt a poci ,a cseresznye párna nagyon sokat segített--dm800ft,jah az a homeopátiás szer amit ajánlottak az amúgy camillá-tehát ilyen erővel egy enyhe kamilla teát is főzhetsz neki nyugodtan meg fogja nyugtatni a pociját.NEm adsz neki véletlenül babateát?Mi a babamosolyt adjuk neki az is nagyon jó.jah és ha esetleg iszol szoptatós teát,pl a laktoherbtől fájhat a kicsi hasa-átmegy a tejbe ..próbáld ki a hipp natalt én azt iszom,nekem is ezt javasolták pont a hasfájósság elkerülése végett és nagyon jó!!REmélem tudtam segíteni-jah és haggy szünetet az etetések között-ne etesd fél óránkénz fájhat neki ettől is a hasa,hogy nem pihen szegénykének és a félig megemésztett tejre ráküldi a frisset...ezt nem szabad adj ilyenkor kicsi teát neki..először nehéz lesz vissza szokatni,de hidd el pihenni kell a pocinak-mi sem eszünk egyfolytában egész nap-betegek is lennénk ,fájna is a hasunk rendesen!!Írde majd meg sikerült e valamire jutni.
köszönöm mindenkinek,ma irattam fel milupa ha-t,majd meglátjuk.
hason fekszik,csak igy alszik,a széklete zöldes sárgás,de álltalában minden nap van,ja és nem kemény.doki szerint elképzelhető hogy teleeszi magát,mert két hét alatt 50 dekákat hizik.remélem idővel megoldodik.jó babázást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!