Mi lehet a babámmal? 7és fél hós kisfiam, egész nap nyüglődik, sír, visít, folyik az orra ,meg fogzunk is!!
Figyelt kérdés
Ha felveszem és akezemben tartom semmi baja na de nem lehet egész nap a kezemben ,ha leteszem üvölt !
Már nem tudok mit kezdeni vele!!!
holnap megyünk az egészséges rendelésre!!
Remélem nincs nagy baja!!
Csak télleg a fogzás!!
Fogzástól lehet enyhe orrfolyás??
Mit adhatok éjszakára neki gyógyszerre gondolok!!
hogy ő is áés mi is tudjunk aludni?!!
Kérlek titeket segítsetek mitévő legyek!!!
kétcségbe vagyok esve!!
Nagyon köszönö előre is a válaszokat!!
Nikol
2009. márc. 22. 19:28
1/5 anonim válasza:
Vannak sajnos nehéz időszakok,majd ezen is tullesztek.Ha ugy jó neki hogy a kezbe van akkor ugy legyen.Ha tud Apukája is segitsen,vagy a nagyszülők.Első a gyerek.
2/5 anonim válasza:
igenleht hogy a fogától folyik az orra sőt még egy picit köhöghet is től.Ha nagyon folyik az orra szivasd ki neki és cseppents neki nasivin orrcseppet az orrába a fogzásra meg nagyon jó a gingizol ecsetelő.lezsibbad tőle az ina és nem fog annyit sírni.A sírásra különösebben nem tudok int mondani mert lehet hogy csak unatkozik de lehet az is hogy a foga miatt most igényli azt hogy veled legyen.Ez igazából majd akkor derül ki ha kibújt a foga.ha utána is sír ha leteszed ha pedig a kezedbe van megnyugszik akkor unatkozik én ilyenkor a lányomat vagy beletettem a babakocsiba és oda tóltam magam mellé és beszéltem neki amíg rendezkedtem otthon vagy baba hordozóba és így teltek napjaink.
3/5 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Nálunk is ez a helyzet csak mi még 4 és fél hósak vagyunk. Egésznap ugyan ezt csinálta a kisfiam. Hol az én kezemben volt hol az apjáéban sőt aludni is csak kézben aludt egy fél órát. Neki is jön a foga nyűgös, folyik az orra. Én adtam neki Nurofent egy kicsit, a védőnő ezt mondta most csend van már alszik.
4/5 anonim válasza:
Ha eddig nem csinálta ezt (mármint nem az orrfolyást, hanem azt, hogy nem maradt meg egyedül), akkor lehet a szeparációs szorongás is. Kb 7-9 hónaposan kezdődik. van akinél észrevétlenül zajlik, van akinél elég nagy port kavar. Főleg, ha fogzik is, akkor az is hozzátesz. Próbáld meg esetleg úgy, hogy nem veszed ölbe, hanem odabújsz hozzá, és úgy babusgatod.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek megnyugtattatok!!!
Hát örülök hogy nem azt a választ kaptam juj nagyon beteg a babád szaladj orvoshoz!!
Köszike nektek
2009. márc. 22. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!