Mit tegyek 4 honapos babammal? Tegnap egesz delutan nem aludt es most sem akar.
Minden baba mást igényel altatás terén. Van amelyik elalszik magától van akit altatni kell. Az én babám pl azt igényli hogy lefeküdjek mellé és úgy alszik el. Kell neki a közelségem, még akkor is ha épp nem szopizik.
Próbáld ki te is.
szia!
Lehet , hogy jön a foga , vagy fáj a hasikája, de az is lehet hogy kicsit érezni szeretné még a közelségedet, hogy játssz vele! Én ilyenkor hasiját , meg a lábát szoktam puszilgatni(ruhán keresztül persze) nagyon élvezi, és jókat mosolyog!
Sziasztok.
Hasfajos volt azt ismerem.Ez nem az.A foga mar a 3. jon.Az olembe is vettem tegnap de ott is nagyon sirt es feszitette ki magat a kezembol.Igy nem tudom.Mindig egyedul aludt.Szoval nem tudom mi lehet a baj.Nem hiszem hogy fajna valamilye mert ha kiveszem abba hagyja.En inkabb hisztire vagy unalomra gondolok de eek mellett szerintem almos de nem tud/akar aludni.De ha meg van otletetek/tanacs hogy mi tevo legyek vagy hogy mi lehet a gond szivesen vennem!Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!