Szerintetek az kevés ha 1 éves babámmal csak délelött vagyunk levegön fél- v.1 órát és délután már nem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 13:42
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én is így csinálom azzal a különbséggel, hogy mi koradélután megyünk sétálni de csak egyszer.
2/7 anonim válasza:
Mi is kora délután megyünk ki kb: másfél órára. Szerintem ebben az évszakban bőven elég. Nem tudom 2× kivinni, mert ott a háztartás, főzés stb, segítségem meg nincs, a férjem este tud hazajöni. A házimunka meg sajnos nem vár meg. Arra azért ügyelek, hogy ha az időjárás engedi, minden nap meglegyen a levegőzés.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem kevés,de szellőztess otthon sűrűbben,pl. a bölcsiben is egyszer van rossz időben levegőzés,de óránként tíz percre kinyitják az ablakokat.
4/7 anonim válasza:
Szia! Igaz nekem még csak 9 hónapos, de délben alszik és utána megyünk ki a levegőre, 1 nap 1x. Akkor sem sokat, fél órát szoktunk, van hogy háromnegyed órát, de se kevesebbet se többet. Anyukám mindig mondja hogy nem szabad picivel sokáig kint maradni.
5/7 anonim válasza:
én is csak egyszer viszem ki egy órára, délben, -5 fok alatt pedig csak 10-20 percre megyünk ki a kertbe. Sztem bőven elég ennyi levegőzés télen.
6/7 anonim válasza:
Tavasszal, nyáron, ha jó idő van, akkor kevés! DE! Ilyenkor, amikor nagyon hideg van (függetlenül attól, hogy száraz hideg), bőven elég a 20-30 perc. Ennyi viszont KELL neki, több nem szükséges, csak könnyebben megfázik, ha órákat vagy kint vele.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a félóra kevés (az egy óra már jobb), de ez az én véleményem. Azért nem mínusz 20 fok van. Ilyenkor még altatni is lehet kint.Mi 2*1 órát vagyunk kint általában, van mikor többet.Ha meg tudod oldani, akkor menjetek ki többször kevesebbet, ha félted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!