Mit csinalhatnek 1 honapos babammal, aki egesz nap csak sir amint leteszem az agyaba, mozesbe stb?
szia!
"ha nem kap cicit sik ideg." Hogy is van az a szép mondás? amilyen a mosdó, olyan a törülköző? 1 hónapos babára hogy lehet ilyet írni, hogy "sík" ideg?? Éhes, anyuka, éhes, ezt így mondjuk! Jó fél órát eszik? Akkor még Te a szerencsések közé tartozol, van baba ,amelyik 1-2 órákat szopizik, elalszik a cicin, aztán megint szopizik...Akkor kell aludni, amikor ő is alszik.Ennyi.És nem leszel "sík" ideg te sem.
Szia!
Nem hasfájós?
Az én babám 2 hetes, a hasfájást evéssel kompenzálja, amitől még inkább fáj a hasa. 2 napja kap infacolt, azóta nem eszik annyit és többet alszik.
Kövesd ősanyáink példáját - kösd be hátra kendőbe (tanfolyamon elsajátítható a bekötés) és foglalkozz a dolgaiddal. Így a baba is jó helyen lesz, te is szabadabban mozogsz. Az ilyen korú babáknál a napi 5 óra alvás egészen jó. Aludj akkor is, amikor ő alszik napközben, ezzel többet pihensz.
Éjjeli etetést szervezd úgy, hogy ne kelljen felkelni, hanem csak fekve ráteszed cicire és alszol tovább: a babaágyat közvetlenül a fekhelyed mellé tegyétek, szedjétek ki a feléd eső oldalon a rácsot. Így csak áthúzod a babút és hajrá.
És nyugi - mindenkinek így telik az első pár hónap. Minél nyugodtabb vagy te, annál nyugodtabb a babád. Ne valamiféle átmeneti, különleges helyzetnek fogd fel a mostanit, hanem természetes állapotnak, hisz babád lett, ez a világ legtermészetesebb eseménye. A dolgok pontosan úgy zajlanak, ahogy kell. Semmi különleges vagy riasztó nincs ebben. A te babád nagyétkű, sok figyelmet igényel. Add meg neki, fogadd be őt.
A babádnak TE vagy a legjobb anyuka, téged választott.
34N+2,5L
Ha van rá módod, próbáld meg az infacolt!
Drága mulatság, 1740 Ft 50ml, de nekünk bevált. Vagy próbáld meg hasra fektetni! Tudom, ezt a szuperanyukák nem javasolják, de nekünk ez is segített. Büfizik rendesen? Az én babámnál ez is gond volt, hogy nem tudott, hiába járkáltam vele órákig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!