Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem társalognak velem...

Miért nem társalognak velem az anyukák?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztünk fel Pestre, de pár anyukákkal tartottam a kapcsolatot. Örökké vándorolnak a pici ugyanannyi idős babájukkal mint én játszótérről játszótérre.

Valakinek szimpatikus vagyok, de az én számomat nem kérik el. Miért? Pedig én olyan kedves meg nyitott vagyok mindenre, vagy Pesten ez a divat? Akkor egy másik helyre már járok folyamatosan 2-3 hónapja, többen összeállnak de úgy akit már ismerek máshonnan az nem jön oda hozzám. Vagy látják, hogy mindig a játszótéren egyedül vagyok a kisfiammal és azért nem jönnek oda hozzám. Ez számít, hogy kinek mennyi társalgoja van?

Számít hogy legyen akivel beszélni tudjak több emberrel ezt ki figyelik a játszótéren, mindig nem mehetek oda nem csinálhatok hülyét magamból. Mindig én menjek oda anyukákhoz, hozzám meg senki se jön akivel már beszélgettem. Mit kellene tennem? Segítsetek kérlek.

( meg egy másik észrevétel: mindig mindenhol köszönök ahová már többször megyek, mindig majdnem ugyanazok az anyukák vannak ott. Ha pedig fordított helyzet akkor meg nekem senki nem nagyon köszön) Az miért van?

2014. szept. 29. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Éltem Pesten is, jelenleg Debrecenben. Nem gondolom, hogy lehet olyat mondani, hogy itt ilyenek az emberek, máshol másmilyenek. Én egyik helyen sem voltam nyitott ezekre a játszótéri barátságokra, eleve ismerőssel/barátnővel mentünk/megyünk szinte mindig, meg a gyerekkel játszani, senkinek nem tudom a telefonszámát, eszembe sem jutna sem elkérni, sem megadni.
2014. szept. 30. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én pesten nőttem fel,lányom már nem ott született.De egyébként én is úgy vagyok,hogy köszönök.Egyébként az érkezőnek kell köszönnie szerintem előre.Én beszélgetek ha úgy van,de én se cseréltem számot senkivel sem.Valahogy nem is vagyok barátkozós,meg nem akarok senkivel úgy "kötelezően" összejárni.Egyébként ha bárki elkérné a számomat,megadnám,de én magamtól tuti nem kérnék el és nem is telefonálgatnék.Én közösségi oldalon vettem fel a kapcsolatot eddig két anyukával,akik vásároltak tőlem és ráadásul itt laknak a közelben.Velük szoktam beszélgetni néha,de nem járunk össze.Szerintem legtöbb embernek megvan a napirendje és hogy kit kikkel csinál,így én nem szeretek bepofátlankodni mások közé.
2014. szept. 30. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pont azt szeretem Budapesten,hogy nem nagyon ismerek sok embert és békén hagynak.Engem nagyon zavart a kisvárosi egymást kibeszéljük,mutogatunk beszólunk egymásnak dolog.Eddig nagyon szimpatikus,kedves anyukákkal találkoztam itt,beszélgettem is velük,és külön örülök,hogy nincsenek olyanok,mint egy kisebb városban ahol utáltam kimenni a játszótérre,mert még ki is néztek a korom miatt az idősebbek.
2014. szept. 30. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!