Miért nem társalognak velem az anyukák?
Nem rég költöztünk fel Pestre, de pár anyukákkal tartottam a kapcsolatot. Örökké vándorolnak a pici ugyanannyi idős babájukkal mint én játszótérről játszótérre.
Valakinek szimpatikus vagyok, de az én számomat nem kérik el. Miért? Pedig én olyan kedves meg nyitott vagyok mindenre, vagy Pesten ez a divat? Akkor egy másik helyre már járok folyamatosan 2-3 hónapja, többen összeállnak de úgy akit már ismerek máshonnan az nem jön oda hozzám. Vagy látják, hogy mindig a játszótéren egyedül vagyok a kisfiammal és azért nem jönnek oda hozzám. Ez számít, hogy kinek mennyi társalgoja van?
Számít hogy legyen akivel beszélni tudjak több emberrel ezt ki figyelik a játszótéren, mindig nem mehetek oda nem csinálhatok hülyét magamból. Mindig én menjek oda anyukákhoz, hozzám meg senki se jön akivel már beszélgettem. Mit kellene tennem? Segítsetek kérlek.
( meg egy másik észrevétel: mindig mindenhol köszönök ahová már többször megyek, mindig majdnem ugyanazok az anyukák vannak ott. Ha pedig fordított helyzet akkor meg nekem senki nem nagyon köszön) Az miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!