Hogy kell elkezdeni a kecsketej/tehéntej bevezetését?
Figyelt kérdés
Már 1 éves elmúlt a kisfiam és most szeretném elkezdeni. Vettem kecsketejet mert azt hallottam hogy az jobb. ???
Azt tudom hogy fel kell forralni, és az adagokat növelni kell. De azt nem tudom hogyan? Kezdem mondjuk 10 ml-vel és másnap már 20-at adok neki? Vagy 3-4 naponta növeljem az adagot 10 ml-vel? És a reggeli vagy az esti tápszerhez keverjem?
És ha kakaót szeretnék neki adni, azt keverhetem a tápszerhez, vagy az jobb tejjel? És milyen kakaót használhatok?
Köszi a válaszokat, azt hiszem nincs több kérdésem... :)
2010. jan. 21. 14:53
1/5 anonim válasza:
Azt mondjak hogy a kecsketejet kohoges ellen adjak.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, de sajnos nem kaptam választ a kérdésemre. :(
2010. jan. 21. 16:10
4/5 anonim válasza:
Szia! Először fél-1 deci. Ezt 2 napig, ha nincs reakció akkor emelhetsz egy kicsit. Reggel add neki, mert ha van valami akkor kijön estére. 1,5 decit adhatsz neki 1 héten keresztül. Ha nincs semmi gond, akkor már nem valószínű hogy lesz.A kakaót keverheted a tejhez, de csak 1 hét után, ha nincs gond a tejjel, utána keverhetsz bele kakaót, mert foghat a kakaó. Én nyuszis kakaót használok, (nem tudom hogy kell írni, most fogyott el :)Jó kostolást.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Már a hétvégén el is kezdünk tejet inni. :)
2010. jan. 21. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!