Hogy kezdtétek a tehéntej bevezetését?
Én reggelire tejet adtam és figyeltem, történik-e valami. Nem történt. Azóta csak tehéntejet adok.
Most olvastam, hogy van aki eleinte csak feles, meg harmados tejet ad. Úgy talán kevésbé drasztikus.
Az első válaszolótól kérdezném, hogy akkor te nem higítottad, ha jol veszem ki. Felforraltad? És mennyit adtál elsőre?
Bocsi a sok kérdésért, de én is most vezetném be. Köszi.
Egy 7 éves és egy 3 éves lányom van. Úgy veszem észre, hogy most nagyobb a felhajtás a tej körül. Mindenesetre én az orvos és a védőnő tanácsára kb 14 hónapos koruk körül adtam először tehéntejet, higítás nélkül és teljes, 2,5 dl-es adagot. 2,8 % zsírtartalmu tejet kaptak 2 éves korukig, először forralva, de pár hét mulva már nem forraltam, hiszen pasztörizálva van.
Első vagyok/voltam
Megint én.
Elfelejtettem, hogy csak friss tejet lehet adni, hosszanfriss, tartós tejet nem.
Bocsi, hogy csak most írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!