Milyen érzéseket vált ki belőled babád illata?
Figyelt kérdés
Én nagyon imádom!2010. jan. 21. 10:57
1/11 anonim válasza:
Én is imádom az illatát, főleg mikor bekakil :o))
2/11 anonim válasza:
Szia!
nagyon szeretem fürcsi után "szaglászni". Lehet hogy betegesnek tűnik, de a pisis pelusát is megszaglászom, hogy egészségeset pisilt -e , milyen a szaga? Állítólag a túl erős pisi-szag nem jó babuciknál sem...
3/11 anonim válasza:
Én is imádom szimatolni a fejecskéjét és a nyakát. Ez utóbbit azért is, mert kicsit csikis neki és olyan aranyosan mosolyogva rámnéz. (17 hónapos)
Az egyik sódonőm mondta is, hogy az én babámnak milyen jó az illata, az ővé nem ilyen jó.
4/11 anonim válasza:
Belőlem ilyen "minden rendben" érzést vált ki. :-))
5/11 anonim válasza:
nagyon szeretem, ha megérzem, akkor legszívesebben megenném ,ami nem is csoda, mert vaníliáscukor-illata van. pedig nem is fürdetjük csak gyóhyszertári fürdetővel és a ruháit sem öblítem semmi különössel. :)
6/11 anonim válasza:
Jaj nagyon szeretem:)Főleg mikor ébred és bemegyek hozzá, akkor megcsap babaillat, olyankor csak szorongatom.
7/11 anonim válasza:
Imádom az illatát.Ritkán van ölben, de akkor mindig mélyen beszívom az illatát és elönt a szerelem érzése.
Négy hónapos kisfiú anyukája
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem is a szerlemhez hasonlatos:-)Olyan ölelni puszilni való kis savanyú illata van.
2010. jan. 21. 12:42
9/11 anonim válasza:
IMÁDOM,az illatát nagyon sokszor szaglászom:)és "szerelmes"érzést vállt ki belőlem.Most 17hónapos,de már észrevettem,hogy ő is szimatol engem:D
10/11 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, hogy konzerválni kellene valahogy. Vagy parfümöt csinálni belőle:-) Főleg csucsu után van isteni illatuk, bent a nyakánál. Én állandóan szagolgatom. Ja és imádom a "lábszagát":-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!