Elolvasnád ezt a verset? Milyen érzéseket vált ki belőled?
Figyelt kérdés
Csak most leltem rá erre a versre.Belőlem írtózatos szégyent váltott ki, így jó pár év távlatából is...
(2004.dec.5)
2010. jan. 15. 16:18
1/17 anonim válasza:
szánalmas..amúgy semmit nem vált ki belőlem..negatív IQ kell egy ilyen megírásához.
2/17 A kérdező kommentje:
Jó, kérlek szépen azt is írd le miért tartod szánalmasnak.
2010. jan. 15. 16:23
3/17 anonim válasza:
Nem nagyon izgat a politika. Ha másik országba születettem volna akkor azt szeretném. Szerintem mindegy hol élünk embernek kell lenni és, épp ezért nem vagyok valami nagy hazafi... Bocs, ponzottatok le... :D
5/17 anonim válasza:
mert hatásvadász,provakatív,irracionális
tipikus jobbikos kirohanás
nehogy már számon kérjék bárkin h.nem szavazott.magánügy..
1.voltam
7/17 anonim válasza:
nem tudom, de rohadtul náthás vagyok :S
8/17 anonim válasza:
Ez nem vers. Fröcsögés. Ezeket az irredenta kirohanásokat amúgy sem bírom, a vége az ilyesminek mindig az, hogy mindent vissza. Kíváncsi vagyok mit csinálnánk ha visszacsatolnák hozzánk akár csak Erdélyt is. (Megmondom: összeomlanánk.) Erdély, Felvidék gyönyörű, egykor a miénk volt, már nem az, nem is lesz. Szomorú, de ez van. Nem ez a legégetőb problémánk jelenleg. (Ettől még szomorú a 2004-es szavazás eredménye, de ez van. Van sok más dolog, amin még lehetne változtatni...)
9/17 anonim válasza:
Sztem ez egy igen gyenge és provokativ versike. Ha valaki le tudja igazan irni az effajta erzelmeket az Wass Albert, nem pedig valami magát költönek nevező ismeretlen szerző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!