Mi lehet a baja? Már megőrülök tőle
2-3 napja semmi sem jó neki. A kezemben sem, a kiságyban, játszószőnyegen,babakocsiban, egyszerűen sehol semmi nem tetszik neki.Eddig nem volt ilyen. Ha felveszem, egy darabig elvan, de mivel 9 kiló egyik kezemből a másikba teszem, az már nem jó. Elkezdtem a hozzátáplálást, de enni sem akar, csak tápszert inni, meg szopizni, ezektől viszont nem lakik jól. Egyfolytában nyűgös, játszani sem akar, csak a kezemből nézelődni, ami marha jó poén lenne, ha nem fájna a hátam.
Mit csináljak vele? A férjem csak 2-3 óra múlva ér haza.
az enyém akkor vakarja az orrát, ha álmos, nyűgös.
A kajára én a milumil ha vaníliás tejpépét még kipróbálnám a helyedben, ami 4 hónapostól adható és a babylove, vagy a kecskeméti alma-banán püréje is nagyon jó.
Kicsit későn kezditek a hozzátáplálást, de a védőnő biztos elmondja mit hogyan csinálj, az mellett én akkoris javaslom ezt a tejpépet, mert finom, tápszert kiváltja egy egy etetése és nagyon jól megtanulja, megszokja és megszereti a kanállal evést vele. Nam is annyira édes szerintem, mint a többi. (Mi ezzel kezdük 4 hónaposan.)
Van napirend? Mennyit alszik?
Lehet álmosság jele, én 7 hós kisfiam dörzsölgeti a szemét,arcát,ha álmos.
Időváltozást is érezheti.
Enyém szeret babakocsizni, ülőre állítva elnézelődik, sokszor kitolom az utcára, ha bent már nyűglődik csak. Próbáld ki.
Folyadékot kap? Én tápszer és cici mellé adok vizet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!