Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja? Már megőrülök...

Mi lehet a baja? Már megőrülök tőle

Figyelt kérdés

2-3 napja semmi sem jó neki. A kezemben sem, a kiságyban, játszószőnyegen,babakocsiban, egyszerűen sehol semmi nem tetszik neki.Eddig nem volt ilyen. Ha felveszem, egy darabig elvan, de mivel 9 kiló egyik kezemből a másikba teszem, az már nem jó. Elkezdtem a hozzátáplálást, de enni sem akar, csak tápszert inni, meg szopizni, ezektől viszont nem lakik jól. Egyfolytában nyűgös, játszani sem akar, csak a kezemből nézelődni, ami marha jó poén lenne, ha nem fájna a hátam.

Mit csináljak vele? A férjem csak 2-3 óra múlva ér haza.

2014. szept. 26. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kisfiam ejszaka csinálja azt! Mintha vakarná az orrát két kezzel csinálja! Többnyire nekem a hörcsög mosakodása ugrott be róla mikor eleinte csinálta! Igaz nekem két és fél éves de akkor csinálja ezt anikor inni kér. Igaz mostmár mondja is! De kb egy éve csinálja ezt!
2014. szept. 26. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia . Az Én kifiam is ezt csinálta ennyi idősen és akkor azt hittem Én is hogy megőrülök mert semmi se volt jó csak ha felvettem és sétálgattunk a szobában. Aztán rájöttem hogy kezdi érdekelni a körülötte lévő világ és Ő még nem képes helyet változtatni így cipelteti magát! :) ( ennyi idősen kúszott már de gurulva sose közlekedett mint sok baba )Egy hónap így telet hogy mindenhova vittem a kezembe és mutattam mi micsoda majd megtanult mászni és már nem volt rám annyira szüksége a nézelődéshez! Kitartás !!!
2014. szept. 26. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, jobb szót nem tudtam rá, mint hogy "óbégat". Pár napja abbahagyta, szerintem idegesítette, hogy még nem tud úgy mozogni, ahogy szeretne.
2014. szept. 26. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:

az enyém akkor vakarja az orrát, ha álmos, nyűgös.

A kajára én a milumil ha vaníliás tejpépét még kipróbálnám a helyedben, ami 4 hónapostól adható és a babylove, vagy a kecskeméti alma-banán püréje is nagyon jó.

Kicsit későn kezditek a hozzátáplálást, de a védőnő biztos elmondja mit hogyan csinálj, az mellett én akkoris javaslom ezt a tejpépet, mert finom, tápszert kiváltja egy egy etetése és nagyon jól megtanulja, megszokja és megszereti a kanállal evést vele. Nam is annyira édes szerintem, mint a többi. (Mi ezzel kezdük 4 hónaposan.)

2014. szept. 26. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
orrvakarás,fülhúzogatás nállunk az álmosság jele volt!
2014. szept. 27. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Van napirend? Mennyit alszik?

Lehet álmosság jele, én 7 hós kisfiam dörzsölgeti a szemét,arcát,ha álmos.

Időváltozást is érezheti.

Enyém szeret babakocsizni, ülőre állítva elnézelődik, sokszor kitolom az utcára, ha bent már nyűglődik csak. Próbáld ki.

Folyadékot kap? Én tápszer és cici mellé adok vizet is.

2014. szept. 27. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!