Nem szeret az 5 hónapos babám? Már teljesen kivagyok.
Figyelt kérdés
Én vagyok vele itthon. Jön a foga, nyűgös nagyon, ez biztos. Sehogy nem jó neki, nehezen tudom elaltatni. De amint hazaér a férjem, fülig ér a szája,beszél neki, játszanak. Most anyósom volt itt, nála is jó kedve volt, még mondta is, hogy miért mondom, hogy nyűgös a gyerek, hisz milyen jó kisfiú. Már annyira szomorú vagyok, mit csinálok rosszul? Ja, és ha nem én fogom, akkor más karjából nevet rám, meg nekem is beszél. Nem értem, tanácstalan vagyok.2014. szept. 26. 10:39
11/17 anonim válasza:
Akkortajt az enyem is azt csinalta:-) En orultem ha vki jott hozzank, legalabb addig jokedvu volt. Aztan elmult ez az idoszak, most 9 hos es bujik:-)
12/17 anonim válasza:
Én is el voltam egy időben keseredve emiatt, de nagyjából 7 hónapos korától meg "le se birom vakarni".:D Csak anya és anya és anya. Már 2 éves. Akkor nyugodt, ha látótávolságban vagyok, amerre megyek a házba, arra jön utánam, hiába van itt a nagyi vagy apa, vagy bárki.. Szóval fel a fejjel, változni fog ez mindenképp.
13/17 A kérdező kommentje:
Hú nagyon megnyugtattatok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ezek szerint mégis szeret a kicsikém :-)
2014. szept. 26. 14:22
14/17 anonim válasza:
A kisbabák átveszik a környezetük minden rezdülését. Szerintem ezért nyűgös nálad,mert érzi rajtad hogy feszült, fáradt,nyűgös vagy!
15/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi van Veletek azóta? 5 hónapos a kislányom és pont ezt érzem. Annyira fáj:-(
16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Azota mar 21 honapos :-) Es anya a mindene :-) persze az amirol akkor irtam nem sokaig tartott. Csak kis atmeneti idoszak volt. Most is neha apahoz huz, neha hozzam. Ha szuleimnel vagyunk akkor meg is szununk letezni szamara :-)
Nyugi, imad a babad! En mar tudom. Plane, hogy egy nap szazszor olel meg es mondja, hogy ,,szejeti anyat''.
Kitartas, elvezd ki minden perceteket, mert olyan gyorsan telik az ido.
2016. jan. 15. 16:30
17/17 anonim válasza:
Nagyon köszönöm, hogy leírtad ezt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!