Nem szeret az 5 hónapos babám? Már teljesen kivagyok.
Szeret ez biztos!
Tudod nem te vagy neki a különlegesség, hisz mindig ott vagy, ez természetes. Neked nem "kell örülnie".
Szerintem te is tudod, hogy szeret téged. De még kicsi, nem tudja igazán kimutatni, nem beszélve arról, hogy te vagy vele mindig, tehát te vagy a "természetes jelenség" számára.
A felnőttek is képesek arra, hogy annak mutassák ki legkevésbé az érzelmeiket, aki közel áll hozzájuk. Mert természetesnek gondolják, hogy a másik úgyis tudja!
Szóval nyugi! A babád szeret, és lesz ő még bújós, és fogsz még neki hiányozni. Csak kitartás és türelem kell, és ne magadban keresd a hibát!
Szintén így van nálunk is.
Amióta vigyorog tudatosan, azóta az apja az, akinek produkálja magát.
Ha be akarom mutatni, miket tud "beszélni", akkor az apját, esetleg a nagyapját kell megkérnem, hogy szóljon hozzá.
DE! Többször voltam már a munkahelyemen is és azt vettem észre, hogy minden nagyon mély hangú férfira vigyorog, igaz, sikítozni beszélni csak az apjával. Velem teljesen más, de nem baj amúgy, majd úgyis én leszek a gonosz fegyelmező, az apja meg az engedékeny kiskapu :))
Neked nyafog, mert tudja, hogy neked panaszkodhat.
Tehát ez elismerés!
Fogd fel így, mert tényleg így van!
Anya mindent kibír, anyának kiönthetem a szívem és szétnyafoghatom magam. Ez a bizalom. :)
Nyugi a kisfiam 27 hónapos eddig bárkivel elvolt nyugodtan ott tudtam hagyni anyummal vagy a nővéremmel! Sőt anyukámnál én megszüntem létezni! Akkor csak mama! Most viszont pár hónapja a wc-re is vinnem kell magammal mert ha nemlát elkezd sírni! Kis bujós lett! Folyton a nyakamban csüng! Én is sokág azt hittem nem is szeret de tévedtem! :) me aggódj :)
És ne rémítsen meg nálunk valószínűleg azert tarott ilyen sokáig mert hamar vissza kellett mennem dolgozni igy bölcsis lett! Pár honapja szűnt meg a munkaviszonyom és azota van ez a nagy szerelem! Igy nem iy tervezem, hogy oviig vissza menjek dolgozni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!