Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogos volt a felháborodása?

Jogos volt a felháborodása?

Figyelt kérdés

Szóval mondjuk tegyük fel, hogy anyuka-apuka három gyerekkel elmegy vendégségbe, ahol aztán elálmosodik a legkisebb a baba és berakják az egyik szobába aludni. Az egyik másik "vendégnek", aki épp ott volt, valójában ő a tulaj ott (ő a haszonélvező rokona), de nem ott lakik csak ő is eljött erre a találkára, sürgősen el kellett mennie, ám pont abból a szobából kellett (vmi kulcsot vagy mit)kihoznia valamit, ahol aludt az a baba. Bement érte, de előtte az anyuka odaszólt neki, hogy maradjon csendben vagy csak mutatta nem tudom, de ez nem tetszett ennek a valakinek akinek el kellett mennie. Látszott rajta, hogy felrántotta magát, de nem szólt semmit, bement a valamiért és elviharzott. Utólag viszont egy kicsit felháborodott, hogy a saját lakásban akkor megy oda, ahová akar, amikor csak jól esik neki.

Kinek volt igaza?

2014. szept. 25. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az előző az ősanyát nem bóknak szánta ne vedd annak:D
2014. szept. 26. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként ha vendégségben vagyok, akkor a házigazda mondja meg, h mi lesz. Ő mondja meg, h rágyújthatsz-e bent, vagy lesz-e hangos beszélgetés, hangos zene vagy bemegy-e valaki a szobába, ahol a te gyereked alszik.

Ha ez nem tetszik, nem kell vendégségbe menni, vagy rá lehet bízni a gyereket addig nagyira, bébiszitterre. De nem integetünk, célozgatunk, mutogatunk a házigazdának, h maradjon már csendben a saját!!! otthonában. Alap intelligencia és jólneveltség kérdése.

2014. szept. 26. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
hát nem tudom hozzánk ide a saját lakásomba ismerős jönne babával és berakná a hálómba aludni a picit evi hogy ha nem muszáj nem mennék be, ha muszáj akkor nagyon csöndesen. kb kérni se kéne.. ezen felháborodni hogy egy pici babát ne keltsen fel szerintem bunkóság vagy nagyon érzéketlen alakra vall. ha vendégségbe hívok egy kisbabás családot akkor számítok rá hogy a baba elaludhat vagy netán szoptatnia kell az anyukának ezért elvonul az egyik szobámba.. ja, nincsen gyerekem (még).
2014. szept. 26. 13:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem meg az ilyet.ha.mi.megyünk valahova igen,figyeembeveszik a kicsit..még a 4,5evesem is ha alszik kimennek a szobából j nyugodtan alhasson.
2014. okt. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!