Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a felháborodása?

Figyelt kérdés

Nálunk voltak barátnőmék.

Kisfia és a lányom egyidősek és ugyan akkora ruhát hordanak.

Kisfia bepisilt és kifolyt a pelusbíl.

Nem volt nála válto ruha és peneka sem.

Rohanta keresni nem túl csajos darabokat.

Találtam fehér harisnyát és bodyt.Kerestem egy farmert, de pelusból csak rózsaszín volt.

Gondoltam ez nem akkora dolog, hisz ugy sem látszik a ruhák alatt.

Oda vittem, hogy meg ne fázzon a baba, erre felugrott a csaj és kiborult.Szerinte én ferdehajlamut szeretnék csinalni a gyerekéből....

mondam, hogy ok leszaladok veszek pelust a sarki boltban.Mondta, hogy nem kell.Atöltöztette a gyereket és tök kiborulva elmentek.

Nem tudom miert akadt ki ennyire...nem hiszem, hogy bunkó lettem volna!

2011. febr. 19. 18:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

HÁt - kicsit gyogyós a barátnőd, már bocs- te viszont tökrendes voltál!

Én biztos, hogy megköszöntem volna a kedvességeget - nem izgatott volna a ruha alatt lévő rózsaszínű pelenka- kizárt, hogy egy ilyen alkalom után ferdehajlamú lenne egy fiú....

:-)

2011. febr. 19. 18:23
 2/23 anonim ***** válasza:

már bocs, de a csaj volt hülye, hogy nem vitt váltócuccot!

Te helyesen cselekedtél

2011. febr. 19. 18:24
 3/23 A kérdező kommentje:

Igazából szerintem ez a normális, ha adok neki, hisz nem kopik el a ruha, ha egyszer felveszi a fia...az sem érdekelt volna ha nem adja vissza, pedig a harisnya és a body egyszer sem volt még a lányomon.

én is hisztinek érzem a dolgot....

Lehet zavarban volt, hogy elfelejtett hozni váltóruháht?

2011. febr. 19. 18:26
 4/23 A kérdező kommentje:
Ha nem hív fel 8ig írok egy sms-t neki.....vagy ne?
2011. febr. 19. 18:28
 5/23 anonim ***** válasza:

Tényleg nem normális a "barátnőd"! Ilyen estben még az sem érdekelt volna,hogy lányos ruhákat adsz,a lényeg,hogy nem fázik meg a kisfiam,amíg hazaérünk ugysem látja senki,otthon meg átöltöztetem! Ha meg busszal,vagy esetleg gyalog kellett volna hazamennem akkor sem érdekelne,hogy ki mit gondol,mert tényleg az a lényeg,hogy ne legyen semmi baja a gyereknek! Tőled meg nagyon rendes dolog volt,hogy külön ezért elmentél volna a boltba pelusért!

Én nem hiszem,hogy zavarban volt,akkor fogta volna be a száját!

2011. febr. 19. 18:31
 6/23 A kérdező kommentje:
Igazából a házunk alatt van a bolt, tehát nem lett volna nagy fáradsag...úgy is kellett mennem tegnap....pelust meg úgy is elhasználjuk.
2011. febr. 19. 18:33
 7/23 anonim ***** válasza:

Érdekes. A barátnő.

Én nem tudtam volna hálálkodni neked zavaromban.

2011. febr. 19. 18:51
 8/23 anonim ***** válasza:

Igazabol nem tudom mit is vart...talan tartasz egy kulon ruhatarat a fianak?

En tuti nagyon megkoszontem volna es legkozelebb viszek egy kis ajandekot a lanyodnak, hogy kolcson adta a ruhajat a fiamnak....

(valami babakekszre gondolok amit egyutt megehetnek a gyerekek)

2011. febr. 19. 18:52
 9/23 anonim ***** válasza:

ne írj neki és ne hívd fel.kicsit gondolkozzon már el.

1.váltó ruci+pelus nélkül nem megyünk sehová.ez azért alap.

2.Ha már mégis úgy esett legalább köszönte volna meg.

nekem is fiam van.simán adtam rá rózsaszín badyt is,és volt olyan pulcsija is amin rózsaszín dísz volt.2 éves és nem ferde hajlamú.a rózsaszín pelus meg totál hiszti.én is így tettem volna mint te,de én nem hívnám fel.valahogy muszáj észhez téríteni-

2011. febr. 19. 19:27
 10/23 anonim ***** válasza:
Kicsit?! kettyós a csaj.Inkább egy nagy KÖSZI járt volna Neked.Ne hívd fel,és ne írj neki.Nekem 2 gyerekem van,de soha sehova nem indulok el váltóruha nélkül...a pelenka meg aztán alap felszerelés(egyenlőre).Kíváncsi vagyok a végére...
2011. febr. 19. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!