Szerintetek jogos volt a felháborodása?
Nálunk voltak barátnőmék.
Kisfia és a lányom egyidősek és ugyan akkora ruhát hordanak.
Kisfia bepisilt és kifolyt a pelusbíl.
Nem volt nála válto ruha és peneka sem.
Rohanta keresni nem túl csajos darabokat.
Találtam fehér harisnyát és bodyt.Kerestem egy farmert, de pelusból csak rózsaszín volt.
Gondoltam ez nem akkora dolog, hisz ugy sem látszik a ruhák alatt.
Oda vittem, hogy meg ne fázzon a baba, erre felugrott a csaj és kiborult.Szerinte én ferdehajlamut szeretnék csinalni a gyerekéből....
mondam, hogy ok leszaladok veszek pelust a sarki boltban.Mondta, hogy nem kell.Atöltöztette a gyereket és tök kiborulva elmentek.
Nem tudom miert akadt ki ennyire...nem hiszem, hogy bunkó lettem volna!
El sem hiszitek mi volt ma :O
áthívtak minket magukhoz és nagy lelkizés volt.Elmondták, hogy minket tartanak ideális párnak (az a vicc, hogy mi meg róluk gondoltuk ezt), és megkértek, hogy segítsünk nekik néha és vigyázzunk a fiukra!
Megbeszéltük, hogy nálunk is vannak azért problémák és ők meg nekünk segítenek :)
Így 2 hetente nekik is és 2 hetente nekünk is lesz 1 szabad délutanunk/esténk.
örülök, hogy felhívtam!!!
Mindenki jól jár :) talan újra fel lehet így hevíteni azt a parazsat mindkét kapcsolatban.
Nemsemmi:)
Ez tényleg mindenkinek jó! Ti is pihiztek,ők is pihiznek!
EZ jó- mert nem kell egy régi barátságot egy ilyen dolog miatt félredobni.
És minden jó, ha vége jó- azt hiszem mindannyian jól jártok ezzel a döntéssel!! Még a gyerekeknek is jó, hogy lesz társaságuk!!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!