Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a felháborodása?

Figyelt kérdés

Nálunk voltak barátnőmék.

Kisfia és a lányom egyidősek és ugyan akkora ruhát hordanak.

Kisfia bepisilt és kifolyt a pelusbíl.

Nem volt nála válto ruha és peneka sem.

Rohanta keresni nem túl csajos darabokat.

Találtam fehér harisnyát és bodyt.Kerestem egy farmert, de pelusból csak rózsaszín volt.

Gondoltam ez nem akkora dolog, hisz ugy sem látszik a ruhák alatt.

Oda vittem, hogy meg ne fázzon a baba, erre felugrott a csaj és kiborult.Szerinte én ferdehajlamut szeretnék csinalni a gyerekéből....

mondam, hogy ok leszaladok veszek pelust a sarki boltban.Mondta, hogy nem kell.Atöltöztette a gyereket és tök kiborulva elmentek.

Nem tudom miert akadt ki ennyire...nem hiszem, hogy bunkó lettem volna!

2011. febr. 19. 18:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki és felhívtam.

Először kicsit sértődötten beszélt, de utánna bevallotta, hogy mi is a baj igazából.

Nem aludt az éjszaka, mert fogzik a baba és a férjével sincsenek túl jóban....

Nem akarta elmondani, de éreztem, hogy nem minden okés és rákérdeztem mi is a baj valójában.

2011. febr. 19. 20:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó fej vagy- igazi barát!

Pont ezt akartam írni, hogy nem valami más baja van, és ez csak a pont volt az I-n?

De valószínűleg csak ez lesz a baj - biztos rájön, hogy nem te tehetsz róla, csak éppen akkor abban a helyzetben rajtad vezette le a dühét.

Jól tetted hogy felhívtad!

Biztos rájön ő is, hogy egy igazi kincs vagy, egy igazi barát!

:-)

2011. febr. 19. 21:16
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem hívtam volna fel a helyedben. Te nagyon rendes voltál, viszont ő... hát inkább nem írok semmit. Egyébként bocsi hogy megkérdezem, de milyen az a rózsaszín pelus? Hol lehet olyat venni? Nekem is kislányom van azért kérdezem. :)
2011. febr. 19. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem veled van baj az bíztos,ilyent még nem hallottam.
2011. febr. 19. 22:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Nagyon rendes barátnő vagy! Én is felhívtam volna, és jól tetted, hogy felhívtad.

De azt én sem értem, hogy miért nem volt jó, hiszen a pelus úgysem látszik.

De az tény, hogy rózsaszín ruhát én sem adnék a fiamra, de ha már nem vitt pelust (ami nálunk is alap, bárhova megyünk) akkor az megtette volna, amíg hazaérnek.

A rózsaszín pelenkára én is kíváncsi vagyok, milyen márka? Mennyi idősek a babák?

2011. febr. 19. 22:33
 16/23 anonim ***** válasza:
remélem megoldódnak a barátnődnél a problémák...
2011. febr. 19. 22:56
 17/23 A kérdező kommentje:

Férjem vett dm-ben vagy rossmanban pampers bugyipelenkát.Én kicsi pónim van rajta.5ös pelust használunk.

[link]

2011. febr. 19. 23:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Igazaból régóta látszott rajta, hogy baj van, de nem akarta elmondani mi is az.Sejtettem, hogy a férjevel lehet a gond.....A férjeink legjobb barátok onnan a barátság.
2011. febr. 19. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:

ez nem barátnő

Egy biztos,én itt meg is szakítanám vele a kapcsolatot,hacsak nem jönne sűrű bocsánatkéréssel.Komolyan mondom,az ilyen nem normális.Ferde hajlamú egy rózsaszín pelenka miatt.tudja is még az a gyerek,hogy mi az a rózsaszín meg b@zi.Miért nem vitt cuccot?én sehova nem megyek pelenka és váltócucc nélkül.Most készülünk Anyumékhoz,négy body,két nadrág,két harisnya és öt pelenka van a táskámban.Pedig ott is van egy fél évvel idősebb gyerek,tehát lenne mit ráadni.

2011. febr. 20. 08:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes vagy, és szerintem helyesen cselekedtél. A barátnőd ki volt borulva, és nem akart erről hamarabb beszélni. Nézd, nekünk is romokban a házasságunk (1 éves a babám), de nem szívesen beszélek a barátnőimmel erről, mert nem akarom, hogy utálják a férjemet. Biztosan bocsánatot fog kérni, ha végiggondolja a dolgot.
2011. febr. 20. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!