Kétségbe vagyok esve. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lányom 13 hónapos lesz..Eddig nagyon jó evő volt..(azt leszámítva h nem hajlandó megenni a házikosztot) minden mást megevett..üvegesből is mindent..250 grammokat. magam készített gyümölcspépeket is..tejpépeket soha nem ette..viszont 1 hete minden egyes etetésnél görcsbe rándul a gyomrom ugyanis most már az üveges SEM a gyümölcsöket sem eszi meg..kínszenvedés egy etetés..48 percet ülünk egy tányér mellett h legalább felét egye meg..2 kanál után kicsapja a ezemből, összezárja a száját, tiltakozik..olyan ételeknél amik eddig a kedvencei voltak..már vettem több félét, főztem mindennap változatosan hátha lesz vmi amit megeszik, de SEMMIT sem hajlandó..teljesen kicsinál idegileg főleg úgy h egyedül vagyok, mert apuka külföndön dolgozik.. 1 hónapja volt itthon..így az etetés rám marad és már volt h berohantam a szobába és sírógörcsöt kaptam, toporzékoltam (elszakadt az idegcérnám) van h már muszáj a kezébe adnom vmi játékot evésnél ami lefoglalja a kezét így nem tudja kicsapni, de már itt is rafinált..azonna lledobja a játékot a földre amint odaér a kaja a szájához és kicspja a kezemből..próbáltam már h 1 órával kitoltam az etetést h biztosan éhes lesz..több mint 4 órája nem evett..evett 2 kanállal és BUMM..kész..tutira nem beteg, mert egésznap nagyon jó kedvű, játékos, jól alszik, felfedez..különben nagyon jó gyerek, egyáltalán nem egy hisztérika, végig alussza az éjszakát, ebéd után is alszik 3-4 órát és bmit tudok mellette csinálni úgy eljátszik magában..de ez az etetés nem tudom mi változhatott meg és mit adjak neki ami jó lesz..2014. szept. 25. 10:25
11/11 anonim válasza:
ja , az enyem sem ivott vizet, szeritnem ez is belejatszik az ivoplevek, teak eltelitik jobban mint a viz... az enyém képes volt semmit nem inni a 35 fokban, , de nem kellett neki a víz! moast 4 évesen a kedvence és nincs rossz foga... az meg , h kiborultal, hat ember vagy te is, elofordul, ne tepazd magad ezért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!