Kétségbe vagyok esve, nem fordul sehogy sem, majdnem 6 hónapos. Ugye nem fogyatékos?
Oldalra sem fordul?
Lehet, hogy kötöttek az izmai, ezt néztek mar? A fiamnak csak ennyi gondja volt.
Ne gondolj mindjart a legrosszabbra :)
Nem masszirozni kellett, hanem tornázni. Például, a fiamnak nagyon nehezen lehetett "korozni" a kezével fekve, feszítette magát totálisan. Nála ilyen tünete volt.
3 hónapja tornazunk itthon is. De az, hogy mutassatok meg a dokinak, nem hülyeség, de nem feltétlenül azert, mert nagy baj van!
Tegyed minden alkalmas pillanatban hasra a foldre!
Ne varj semmire, rogton kerj idopontot egy devenyeshez kontrollra! En mar 2x voltam a babammal (holnaputan 6honapos) kontrollon, 3hosan es most is. Az enyem oxigenhiannyal szuletett, ezert aggodom en is jobban, raadasul igazan nagy sulyu, 9kg...
Szoval hajra!
az én fiam és nagy súlyú volt kicsinek :-)
6 hónaposan semmit nem volt hajlandó csinálni
ehez képes 10 hónaposan elindult :-)
szal én nem aggódnék
kb 7 hónapos volt mikor egyszer poénból felültettem és úgy maradt:-)
de mindent így csinált addig nem amíg nem volt 100%ig képes rá
járás is így volt egyszerűen csak álldogált a szoba közepén két hétig semmi mást nem csinált, majd elindult - és ami érdekes volt h szinte nem is esett el
nem nem volt torna meg más sem hagytam h szépen nyugisan a SAJÁT ÜTEMÉBEN fejlődjön .-)
Köszönöm a sok hasznos tanácsot!
Lehet, hogy önmagától megoldódna és nem lenne semmi gond. De a legjobb, ha a magam megnyugtatása miatt is elviszem egy szakemberhez, ma intézem is a dévényes gyógytornászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!