Ha a babám a mozgásfejlődésben ügyesebb, mint amilyennek kéne lennie a kora alapján, akkor feltételezhetően nem lehet értelmi fogyatékos?
Oxigénhiányos lett születésekor.2,5 hónapos,és már tartja a fejét,forog minden irányba,kúszik,próbálkozik a mászással is.
(Járunk Dévény tornára,és otthon is tornázunk.)Amúgy érdeklődő,imádja az arcokat nézni,mosolyog,gagyog.
2,5 hónaposan kúszik-mászik? nem túlzás ez?
egyébként nem valószínű hogy értelmi fogy. lenne abból amit leírtál.
a gyors mozgásfejlődés nem egészséges.
Ejnye....miért kell ilyen csúnyán beszélni......amúgy ma ez a 4 .kérdés amire véleményem szerint kedves első válaszoló Te válaszolgatsz arogánsan...hihetetlen!Ha idegesít a kérdés ne válaszolj!
Gyógytornász vagyok és az én kislányom is ox.hiányos állapotba került!Tornáztattam,meg úszni járunk és hihetetlen gyors lett a mozgásfejlődése!És ez igenis egészséges!Akkor nem egészséges ha az anyuka erőlteti!
Nektek biztos h a tornától indult be iylen szépen!Nagyon ügyes és erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!