Kétségbe vagyok esve, nem fordul sehogy sem, majdnem 6 hónapos. Ugye nem fogyatékos?
Figyelt kérdés
Van a családunkban fogyatékos, ezért is félek annyira. 1 hét múlva lesz a kisfiam 6 hónapos, még sehogy sem fordult át magától. Nagy súlyú baba, 8 kiló. Nem tudom, hogy lusta-e vagy csak nem érdekli. Védőnő azt mondta, hogy ha 6,5 hónapos koráig nem fordul, akkor kell orvoshoz inni. Nagyon félek, féltem a kicsimet. Nem volt koraszülött sem.2014. ápr. 23. 21:50
11/12 anonim válasza:
Helyes, vidd csak el, megnyugtat. Nekem mindketszer megmondtak, h nem kell jarnunk! De ha megis kellene par alkalom, jobb elobb! Esetleg irj majd, h mit mondott!
12/12 anonim válasza:
csak közlőm
nem minden "dévényes" dévényes
ellenben egy valag pénzt képesek lehúzni az emberről.....
járj rendesen utána h kihez viszed el !
és ami fontos még mindig legyen egy kontroll aki meglesi h tényleg kell e
spec a tesom gyerekei is járt vagy 3 hónapig mire kiderült h túlkép semmi baja - egy helyettesítő volt akkor és ö mondta ...
a csaj meg simán heti 2x-i torna miatt lehúzta egy valag pénzzel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!