Kétségbe vagyok esve, mi baja van a kisfiamnak?
Minden testhelyzetben ordít? Akkor is, ha nincs kézben? Nem lehet, hogy csak szimplán nem akar kézben lenni? Az enyém van, hogy inkább egyedül alszik el, nem akarja, hogy altassam. Máskor meg csak kézben hajlandó.
A felülést próbálgatta ennyi idősen, de az nem jelenti, hogy fáj valamije. Vagy hogy érted, hogy görnyed?
Szia.
Ha leteszem a kezemből mégjobban ordít,mondhatni igen,minden testhelyzetben és állandóan vörös a feje amikor sír.
A görnyedést pedig úgy értem ahogy írtam..fekszik a két karomban,és a felső testét próbálja felemelni úgy,hogy közben meghajlik a háta(mint amikor mi csinálunk felülést)és közben vörös a feje és ordít.És ezt állandóan csinálja amikor így van a kezemben,tehát amikor fektetve van.Ha utána ültetem a karomban akkor is ordít.Szóval tök mindegy,hogy milyen pozícióban van.És látom rajta,hogy álmos,és egyszerűen sehogyan sem tudom elaltatni.Ez most jött neki vagy 3 napja.És már kétségbe is vagyok esve,meg már fáradt is vagyok,mert már nem tudom,hogy mit csináljak vele,hogy ne ordítson.Ha sikerül elaltatni,akkor alszik 1-1,5 órát,azzal nincs is semmi baj,meg az éjszakát is végig alussza,de a nappalok ilyen katasztrófák az elmúlt pár napban!!
De ha be lenne gyulladva a füle,akkor folyna(váladékozna)nem??És én nem látok semmit sem a fülén.
De mondom nem csak vízszintben ordít,hanem ha függőlegesen tartom vagy félülő helyzetben van akkor is..ha az oldalára fordítom akkor is..ha hasra akkor is..mindenhogy.Bárhogy fordítom-fogom mindenhogy ordít és ok nélkül biztos nem csinálná!!És már nem tudok vele mit kezdeni,nem tudom sehogyan sem megvígasztalni,és ideges-feszült is vagyok emiatt,meg kétségbe esett is,meg fáradt is!!Kedden tutira megyünk a dokihoz és megérdeklődöm,hogy mi lehet a háttérben..megkérem a dokit,hogy nézze körbe a babámat,vizsgálja meg,nézze meg a torkát,a fülét,a fogát,hogy tényleg jön-e,meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!