Non stop sír egész nap, megőrülök, mit tegyek?
tudom, tudom de hogy tudnék egész nap csak sírni látom, nem tudok neki segíteni és nekem sem tud senki. a védőnő egy bunkó eleinte kértem tőle segítséget de már eldöntöttem nem fogok, maikor hívtam mindig olyan bunkó stílusban válaszolt, hogy kb rosszul éreztem magam hogy fel mertem hívni.
a babakocsit nem szereti, 3ból 2 alkalommal sír benne. eddig kendőztünk azt szerette de 2-3 napja abban is sír. most alszik nagyon remélem nem 10 percet fog mint pár órája. tiszta őrület ez amikor mindent megtennék hogy jobb legyen de semmi nem segít :(
a hasa fáj szerintem.
mit eszik?
illetve éhes, lehet nöni fog egy nagyot.
mennyit eszik?
figy, az enyém most 6 hónapos, de borzasztóan hektikus 3 napja.
Ő egyáltalán nem sírós, sőt már én kérdezem a gyerekorvost, hogy minden rendben van-e vele, mert annyira nyugodt békés alvós baba, hogy nem ilyeneket olvasok.
Ehhez képest 3 napja napközben nem lehet vele bírni.
Ha kézben van, megnyugszik, pedig eddig pont ebből volt elege.
Én ráfogtam a frontra, mert csak akkor volt ilyen egy-egy fél napra, de nem 3 napra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!