Non stop sír egész nap, megőrülök, mit tegyek?
Ha áttört neki,akkor szerintem nem az fáj már.Én egyébként ha láttam,hogy jönnek a fogai a lányomnak,mindig az ujjammal masszíroztam neki és ha nagyon sírós volt,kapott panadol vagy nurofen szirupot.Én nem láttam még rágókázó gyereket sosem,szóval nem is tudom ki gyereke rágja azt vajon.
Esetleg valami homeós bogyót adhatnál még neki,de dokival konzultálj erről. (Hozzáteszem én nem vagyok a gyógyszerezés híve,tehát inkább hisztizzen,de ha nagyon szenvedne én is adnék.2éves lesz,most másodjára kap antibiotikumot,mert hát van amikor muszáj sajnos)
Van még a Dologel, azt kenheted többször is egy nap. Ha végképp nem bírod, este egy fél adag Nurofen is segíthet (de nem redszeresen!)
Az én lányom 9 hónapos, 4 hónap alatt most jön a 7. és 8. foga... Nem is volt olyan hét, amikor ne fájt volna neki :) (5 hónapos koráig meg úgy volt hasfájós, hogy 0-24 óráig üvöltött, mindent kipróbáltam...)
Egy 4 hónapos babát még nem lehet úgy lefoglalni, de próbáld megtalálni a nyugisabb időpontokat és akkor kösd le a figyelmét énekkel, játékkal. Ha az időjárás engedi, sétálj vele. Nagyon nehéz időszak, valahogy túl kell élni. Ha a férjed/párod otthon van, kérj tőle időt, amikor ő van a kicsivel. Neked is ki kell kapcsolni egy kicsit, mert az idegeket rendesen igénybe veszi :)
Türelem és kitartás, neki biztos fájdalmai vannak, szüksége van a támogatásodra.
Kitartás!!! Sajnos lehet ennyire durva a fogzás, pláne ha több is jön egyszerre.
Ami még nekünk segített picit a felsoroltakon túl, hogy textilpelenkát bevizeztem, be a hűtőbe, utána az ujjamra tekertem, és azzal masszíroztam, azt rágcsálta. Sokszor csak 10-15 percre, de ilyenkor az is sokat számít. És igen, egész nap ölben van ilyenkor.
igen igazából lehet más is sajnos nem igazán tud kakálni általában glicerines kúp a vége.. akkor lehet amiatt sír szegényem.csak azért a fogra tippeltem mégis mert miközben sír tömi az öklét a szájába meg minden játékot amit adok neki.
nem tud nem ölben lenni bárhova leteszem nagyon sír :-( és a legroszabb hogy apuka minden nap 5ig dolgozik, nagyszülők 160 km-re, barátnők mind dolgoznak. egész nap én vagyok vele segítség nélkül.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!