Non stop sír egész nap, megőrülök, mit tegyek?
Némelyikőtöknek nem lennék a gyereke...
Lehet fogfájás, hasfájás. Székrekedése, bélgörcse, frontérzékenység, torokfájás, bármi.
Tarts ki, tologasd a babakocsiban. Öltöztesd fel és menjetek sétálni. Lehet, hogy a friss, hűvös levegőn alszik egy jót, elrázza a babakocsi.
Ha nem tudsz rájönni, mi a baja, mutasd meg orvosnak.
az orvos tegnap látta azt mondta a foga miatt sír.
11-es hidd el tényleg letettem játszószőnyegre, pihenőszékbe mindenféle játékkal, csörgővel, énekeltem neki a kappan hangommal, nem vicceltem amikor azt mondtam csak ölben van el... de mondjuk azt hogy terrorizál egy 4 hónapos baba kicsit erősnek tartom.
4-es vagyok.
Az nem törvényszerű, hogy sorrendben jönnek a fogai, az enyémnek alul lett 4, csak utána a felsők (ő ezekkel sokkal-sokkal jobban megszenved).
Doki nem mondott semmit arra, hogy nehezen kakil? Infacol, Espumisan? Esetleg ha anyatejes és hozzátáplálsz tápszerrel, az is bezavarhat.
Ha valóban a foga miatt sír, akkor a többiek által is írt dolgokon kívül nem sok mindent tehetsz sajnos...
Én kaptam ismerőstől egy gagyi kis babakocsit a rendes mellé, azt letakarítottam és a lakásban használom csak. Amíg nem tudott utánam mászni, abban vittem magammal és tologattam benne ha sírt.
Apuka nem tudom, mikor ér haza, mondjuk ha 6-kor, akkor szerintem hagyj neki egy kis időt átállni a "dolgozós műszakról a családira". Eszik, iszik, elmondja mi volt aznap. Aztán ha megkéred, biztos átvesz egy órára. Akkor foglalkozz olyan dolgokkal, ami kikapcsol (ebbe a vasalás, főzés nem tartozik bele, azt amíg alszik úgyis meg lehet csinálni :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!