Kezdjem el adni 5 hós babámnak az almát vagy csak 6 hósan? Egyik védőnő ezt mondja, másik azt. Ti hogy csináltátok, szoptató anyukák?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 14:22
1/7 anonim válasza:
Várd ki a 6 hót, ha elég a tejed a babának.
2/7 anonim válasza:
Ahogy jónak érzed.Ha úgy gondolod,hogy a babád vevő rá és úgy érzed,akarod,akkor igen.Ha nem látod érettnek rá és hezitálsz,akkor ne.
3/7 anonim válasza:
Én elkezdtem ennyi idősen,nekem is csak anyatejes egyébként.Utolsó
4/7 anonim válasza:
Én megvártam a 6 hónapot, mert volt elég tejem és szépen fejlődött is a fiam.
5/7 anonim válasza:
én felnégyeltem az almát és hűtőrágókának használtam :) reszelve 6 hónaposan kapott először, de addigra már ki volt rá éhezve :) azóta is az a kedvenc
6/7 anonim válasza:
Ha elég a tejed, szépen fejlődik a baba, akkor szerintem is várj még vele pár hetet. semmiről se fog így se lekésni..almát ehet még egész életében... egyébként én a 3 kisebbel kivártam a 6 hónapot, sőt még pár hetet. Mindegyik nagyon jó evő, nem válogatnak az ételben...
7/7 anonim válasza:
nekem is anyatejes és én 4 hósan kóstoltattam vele a gyümiket, 5 hósan zöldségeket. teljes étkezést a mai napig nem váltottunk ki csak azt akartam hogy ismerkedjen az ízekkel. semmi baja nem lett tőle. egyébként ez csak mostanság lett "divat" hogy 6 hónapig csak anyatej. régebben már 3 hósan hozzátáplálták az anyatejeseket. persze nem azt mondom hogy így kell de ha egy kis almát kóstoltatsz semmi baja nem lesz neki is tetszeni fog az új íz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!