A 8 hetes babám általában 4 óránként eszik. A védőnő azt javasolta, hogy az éjjeli etetést (gondolom az éjfél utánit, ami hajnalban esedékes) vízzel pótoljuk! Ti hogyan csináltátok, hogy átalussza a baba az éjszakát? A vizet el fogja fogadni?
Ne is törődj a fő okosokkal, és a védőnővel. nekem 8 hónapos a kisfiam és még nem alussza át az éjszakát. A nagy 4 éves és egyszer éjjel 3 körül felkel pisilni. Ennyi erővel ő sem alussza át az éjszakát.
A nagyobbik fiam az éjszaki evést kb 13-14 hónaposan szüntette be, úgy,hogy akkor éjjel teát kapott, aztán kb 2 éves volt mikor a teát le tudtuk cserélni vízre.
egyébként szerintem a víz azért nem jó, mert nem azért kel fel éjjel a picikéd, mert szomja hanem mert éhes. Próbáld ki de garantálom amíg éjszakánként vizet adsz neki óránként fog kelni inni, és nem lesz nyugtod. Tudom, mert próbáltam. Ha pedig tejet kapott akkor csak azért az egyért ébredt éjjel 3kor ( most akkor jár ki pisilni)
Szóval megpróbálhatod. De te érzed mi a jó a gyerekednek. Szerintem 8 hetesen még kicsi az átalváshoz a kezdettől fogva így van. Neki az igényei ilyenek.
Köszi mindenkinek! Szerintem is majd ő tudja, mi a jó neki! A vízivással kapcsolatban pedig: nem is hittem, hogy egy idő után majd inni kel fel. A vizes-teás dolog nekem idegen. Ezek szerint nem csak nekem:)))
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!