Hány hónapos volt babátok, amikor kialakult egy
követhető napirend?
Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 14:13
1/7 anonim válasza:
9 hónapos most a lányom, mostanra alakult ki a napirendje én úgy látom, de ez is felborul sokszor mikor pl. fogzik, meg most jön a szeparációs szorongás, az is borít rajta egyet.
Szerintem nem gond ha nincs konkrét napirendje, a sorrend a fontos, nem az, hogy hány órakor mit csinál.
A te babád mennyi idős?
2014. szept. 19. 14:22
2/7 anonim válasza:
Kb. 3 hónapos korára. Aztán ezen időnként változtatott, de innentől mindig volt kiszámíthatóság a napjainkban.
2014. szept. 19. 14:40
3/7 anonim válasza:
2 hónaposan talán. De nem időpontokhoz, hanem sorrendhez kötötten.
Mondjuk nagyon rugalmas, kb 2 hónapos korában költöztünk úgy, hogy én pár nappal később költöztem és vetésforgóban volt vele a tág család (nagyszülők, mi, stb). Egyáltalán nem zavarta.
Ha arra figyelünk, hogy mikor kezd álmos lenni és akkor rögtön letesszük, semmi gond nincs vele. Evést elég pontosan tartja, de a fürdetés pl elég hektikus, de nem zavarja. Kb 7 hetes kora óta éjjel 9-12 órát alszik.
2014. szept. 19. 14:43
4/7 anonim válasza:
olyan 8 hetesen lett ami azóta nagy részben alakult pl 6 alvásból 3 lett stb.Ha vmit változtattam pl evés-alvás csere akor az olyan 4-5 nap alatt elfogadta de most félévesen van h felülírja az egészet :D
2014. szept. 19. 15:06
5/7 piroska és a farkas válasza:
2 hónapos kora óta ugyanaz a napirend, most 6 hónapos lesz jhéten. Most változtatni fogunk, de csak annyit, h az esti sétát előre hozzuk. De ne tudom, h meddig sikerül tartani, mert lehet, h borítanak majd rajta a fogak... Mindenesetre úgy vettem észre, h neki ez jó, nagyon kiegyensúlyozott baba. / ezt nem úgy értem, h a napirend az egyedüli jó megoldás, de nekünk bevált, és abban biztos vagyok, h minden babának biztonságérzetet ad egyfajta rend, illetve állandóság/
2014. szept. 19. 15:36
6/7 anonim válasza:
8 hetes kora korul. Persze amikor attert 3 alvasra aztan 2re akkor egy ideig atmenetileg borult, de aztan beallt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!