4 és fél hós babának (fiú) már 4 óránként kellene ennie? Hogyan jön ki akkor a napirend?
Az én lányomé ilyen volt 4 hónaposan: 8kor kelt, evett, utána fent volt tízig, megint evett, elmentünk sétálni, a babakocsiban aludt kb. 20 percet, majd olyan fél egy körül evett újra. Akkor lefeküdt, aludt 4 órát, majd ébredés után ismét evés, délutáni programok, stb., este fél nyolc körül egy kevés Sinlac pép (könnyen bukott éjjel, és gyakran nem kapott emiatt levegőt, a Sinlac meg soha nem jött vissza). Fürdés, kevés pucér játék :), majd kilenc körül egy pici tápszer és alvás.
Tehát úgy nézett ki, hogy 2-2,5-4-3 óra volt az etetések között sorrendben. Az esti tápszert nem venném már ide, mert akkor a Sinlac után már csak 20-30 ml tápszert ivott meg, inkább szomjoltónak.
Még az óvodában is 3 óránként esznek....
Szerintem a kicsi igényeit kell figyelni, és aszerint alakítani a napirendet.
Nem értem honnan jön mindenkinek ez a 4 órási etetés??!! Olyan megerőltető 3 óránként etetni v a védőnő v vmi nagy okos szomszéd mondogatja????
7 hónapos a lányom és még mindig 3 óránként eszik nem is várom h 4 óránként egyen, magától beállt a 3 órára.
Babádat figyeld neki h jó, nem a nagy könyv szerint kell etetni, hanem ahogy igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!