Napirend kialakitasa hasfájós babánál?
Engem is mindenki a napirendel csesztetett, de ennyi idős gyereknél nagyon nehéz még, szerintem értelme még nincs kialakítani.
Annyit tudsz esetleg, hogy nagyjából ugyanakkor mentek le sétálni, a fürdés nagyjából akkor van.
Én azt mondom ne foglalkozz a napirenddel még. Később lesz ennek jelentősége, szóval azért 1 éves korra legyen napirend. De majd meglátod, hogy hozza a cipőt abban az időpontban amikor a séta van, hihetetlen de óra nélkül tudni fogja hogy jön a séta :) De ez később lesz :)
akkor ne mond nekik, hogy ne akkor jöjjenek mert nem tudod mikor eteted :) Jönnek valamikor aztán te meg ha úgy alakul elvonulsz és megeteted :)
Nem is tudom hogy volt valakinek már ilyenkor napirendje, ilyenkor még annyira válozó minden jelentősen nő a kajálása, átalussza majd az éjszakát, de így 8 hetesen ezek még nem annyira vannak. Szóval úgy 7-8 hónaposan fog inkább kialakulni. De mondom, legyen támpont a séta, fürdés, meg a kaja is be fog állni.
Hidd el mindenkit cseszegetnek ezzel, nem kell mindent elmondani, orrukra kötni. Jöjjenek akkor amikor neked jó, ne arra hivatkozz mikor etetsz, ha úgy alakul akkor meg mondom megeteted, addig a Párod szórakoztatja őket.
El ne hidd, hogy nekik ilyenkor már minden úgy volt ahogy majd lesz fél év múlva :)
A napirend nálunk úgy alakult hogy beállt hogy felkelt minden nap 5-kor, aztán ez változott és utána későbbi kelés állt be véglegesnek, szóval akkor megkapta a tápszert, aztán sétálni mentünk, 10 körül tejpép aztán aludt, aztán ebéd, utána szintén aludt, mikor kelt kapott megint valamit enni, sétálni mentünk, majd vacsi, fürdés, utolsó tápszer, alvás. Szóval nálunk így volt a napirend, most is hasonló, csak nem tejpép, tápszer van és márcsak ebéd után alszi és este :)
Szóval a napi 3 alvásból láthatod, hogy nálunk is később lett a napirend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!