Ha tápszeres babám nagyon hasfájós akkor lehet, hogy laktózmentes tápszer kellene neki?
Lehet.
De próbálhatod köményteával is itatni, az is szokott segíteni.
Szia!
Nekem is nagyon hasfájós lett a kisfiam, miután emeltük a tápszer adagját. Nem tudott szegény sem kakilni, sem pukizni, csak erőlködött, csavarta magát, vörösödött és még álmában is sírt. Vettünk neki Infacolt, próbáltuk a lázmérőzést, de semmi nem segített. Szóltam a dokinak, hogy szerintem ez a táp miatt van, cseréljünk és most Beba Sensitive Ha-t használunk és hála égnek semmi baja, hasfájásnak nyoma sincs ;)
Szóval ezt a fajta tápot tudom ajánlani, kifejezetten hasfájós babáknak való amúgy.
Minden jót!
Szia enyem 3 hos irto hasfajos.mi is valtottunk laktozmentesre 3 hete es semmi javulaa,sot az utobbi 2 napban nagyon gorcsol talan eddig legjobban.
UTOLSO valaszolo nektek hany nap utan kezdett javulni a tapszertol?
2es vagyok!
2 nap kellett, hogy megszülessen a várt kaki (hihetetlen, hogy hogy tud örülni az ember egy telepakolt pelusnak :) ) és azóta naponta 2-3 koszos pelust produkál a drágám és teljes nyugalomban van :)
Teljesen átérzem amit éreztek, szörnyű látni, ahogy szenved a gyermek és te nem tudsz mit csinálni.
Mihamarabbi javulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!