Hogy szoktattátok le 2 év körüli babátokat a szopizásról?
milyen módszerrel?
könnyen ment?
decemberben lesz 2 éves a lányom,de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá..nagyon cicimániás....
hááát..reggel ha felkel és kijön a szobából,az az első,h cicit kéjeeek :-)
aztán utána a délutáni elalváshoz kap.
van amikor d.u. még1x szopik
meg az esti elalváshoz
de éjjel ha 2x ébred akkor 2x, ha 10x akkor 10x cicizik még...
csak úgy alszik vissza!
nem tudom mi lesz ebből :-(
Hmm, szal elhatározás és aztán apránként. Mondjuk egyelőre az éjjel marad, és nappal a szükséges 3, meg kell beszélned vele, hogy miért.
Mi az éjszakai leszoktatást apával oldottuk meg, anyának (már nem emlékszem miért) nem tudott jönni, csak apa... Jaj, nehéz. :(
Óóó de jó ezt olvasni!Már bocsi,de ugyan így vagyunk.Januárban lesz 2 éves a lányom és még mindig szopizik!!Óriási cicifüggő.Reggel ha ébred az az első,hogy anya cici keeeelll! :D
Nappal egyszer alszik,az is csak cicin megy.Esti alváshoz szintén cici kell.Napközben is cicizik még,ha éppen rájön,illetve éjjel is 4-5x,amikor ébred csak cicin tud vissza aludni.
Próbáltam már én is leszoktatni,de 3 órán át üvöltött és bújt és kért,hogy anya cici kell. :(((
Mi is azzal fogunk próbálkozni,hogy apával alszik majd,és hát ugye tőle nem fog cicit kérni,mert tudja,hogy azt csak anyától lehet.Remélem sikerül leszoktatni valahogy.
Jó azért,hogy nem vagyunk ezzel egyedül.
Kitartást és sok sikert!!
Nem tudom, hogy ez jó hír-e vagy rossz, de az én fiam 3 és fél volt. Pontosabban együtt szopizott a húgával, és őt is akartam azért minimum két évig. Ezért tartott 3 és fél évig. :)
Most 8 éves, de még ma is megkérdezi, adhat-e rá egy puszit. Éééédesem.
1-es és 3-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!