Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktattatok le a mar...

Hogy szoktattatok le a mar 1eves elmult babatokat a szopizasrol?

Figyelt kérdés
Egyszeruen elsem tudom kepzelni,h hogy fogom csinalni,mert o cicin alszik el....Mar elmult 1 eves,meg szeretnem szoptatni,csak milessz kesobb?Nagyon cicifuggo,egy tunder,ja es nemhajlando semmien tapszert vagy rizstejet vagy barmi mast elfogadni...EJszaka is tobbszor felkel es addig sir amig oda nem adom neki a cicit....
2011. febr. 19. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Az 1 éves ksifiammal mi is így vagyunk.

Azt vettem észre,h ha napközben sok ételt adok neki,akkor nem bírja mind kiszopizni a tejemet.Így elkezd csökkenni a tejtermelődésem ,fokozatosan egyre több kaja egyre kevesebb szopizás.

Amikor már nem jön a a tej akkor megunja szopni.

Nekem a múlthéten majdnem elapadt a tejem és ezek voltak az előzmények.

Mivelhogy még akarom h cicizzen,így többször adtam neki a cicit és sok folyadékot ittam hogy újra beinduljon.

2011. febr. 19. 02:08
 2/4 anonim ***** válasza:
én se tudom hogy fog leszokni nekem 15 hós a lányom igaz reggel -déli alváshoz és este cicil éjszaka 1-szer de ha valami baja van akkor képes nyugtatás céljából akár fél órákat rajta csüngeni !nem kell neki semmi más cumisüveg láttán sírógörcsöt kap cumi ugyszintén !nem tudom mikor szokik le róla!
2011. febr. 19. 06:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló probléma volt. Babám az 1. szülinapjáig rengetegszer szopizott egy nap, aztán hirtelen megjött az étvágya a rendes ételekhez, s elhagyott minden szopit, már csak alváshoz kellett, mert nem tudott szopi nélkül elaludni, legfeljebb ha babakocsikáztunk...

Én már szerettem volna elválasztani, de emiatt nem sikerült. Ő is elválasztódott volna már, de kötötte hozzám, hogy nem tudott máshogy elaludni.

Egyik este sehogysem akart elaludni még szopival sem, akkor anyukám átvette, és álomba ringatta. Babám nem sírt, csak örült, hogy végre aludhat. Másnap babakocsis séta alatt aludt, így nem kérte a szopit, este megint anyukám altatta el. Harmadnap már én altattam nappal és este is, simán elalszik, ha simogatom a hátát, vagy kicsit ringatom. Sokkal hamarabb elalszik így, s míg mint szopizott, 3-4x-akár 8x kelt, hogy szopizni akar, addig most már egy hónapja átalussza az éjszakákat. Rengeteget eszik, sírás nélkül elválasztódott, tényleg csak az alváson múlott szegénykémnek, nem tudott máshogy elaludni...

Tudom, te még nem szeretnéd, hogy vége legyen, de csak hogy lásd, én is reménytelennek tartottam, hogy babám bármikor is elalszik egyedül, de játszi könnyedséggel lett átszoktatva más elalvási szokásra.

2011. febr. 19. 07:40
 4/4 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok,nagyon szepen koszonom!

Az az igazsag,h ois csak alvashoz hasznalja:-)de ahhoz nelkulozhetetlen...De szerintem enis igy fogom majd csinalni nyar elejen-addig jo ha van cici,ez a sok nyavalya ellen...meghat olyan jo osszebujni vele,ahhh ha tehetnem akar meddig szoptatnam,a vilag legjobb erzese,de ez mar sokszor sok,mikor ejszaka 15x kel csak azert hogy bekapja a cicit...de ha sir vagy beuti valamiet akkor azonnal megnyugszik ha cicit kap...Koszonom lanyok megegyszer!!!Jo hogy nemcsak en vagyok igy ezzel!!!!

2011. febr. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!