2 hós babám akaratlanul kézbe szoktattam. Mit tehetnék?
Próbáld meg magad mellé letenni a kanapéra és te is ott csinálj valamit. Tedd hasra sokat és ha nem cumizik, azt is add oda neki. Nézd meg, hogy nem más oka van e, mert ha egy babának nincs melege, nem fázik, nem éhes, nem szojas, nem fáj semmije, nincs tele a palus stb. akkor alapesetben nem sír - ha a közelséged hiánya a baj csak, akkor próbáld meg amit írtam. Olyan közel tedd le, hogy hozzád tudjon érni, ha akar.
Én is minden nyikkra ugrottam és nekem pont ezért nem lett sírós a babám.
Ugyan azt írnám mint előttem is, ilyen pici babát nem lehet elkényeztetni. Kisfiam 10 hetes koráig sokat volt kézben mert hasfájós volt, amint elmúltak a hasfájós idők már nem is kellett tartogatni őt.
Ha ilyen nehezen tudod lerakni akkor érdemes az ébrenléti időkben hozzá szoktatni ahhoz hogy vagy babakocsiba vagy hordozóba vagy valamilyen pihi székbe rakod és úgy viszed magaddal. Lehet hogy eleinte nyöszörögni fog, sírni fog, de próbálj napról napra több időt elhúzni így, lassan megtanulja majd hogy nem tartogathatod egész nap. Én is csináltam így, volt hogy hordozgatni kellett a kisfiamat (hasfájós időszakon kívül) és amikor meguntam beraktam a babakocsiba és vittem magammal minden hova. Eleinte 1 percet sem akart ott tölteni, majd napról napra eljutottunk odáig hogy végig várt egy mosogatást vagy teregetést.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!