Mi a véleményetek, jót tesz a gyereknek ha délelöttönként bölcsibe jár 1 éves korától ezáltal társaságban is van?
"anyám se tehette meg hogy otthon legyen velem 10 hónaposan bölcsibe mentem és nagyon erös a kötödés a mai napig....régen nem volt hosszú gyes nem tehették meg anyagilag ...mégis ott a kötödés...."
Te anyukád hány éves 100? Mert már 1927-ben több évig otthon lehettek az anyák anyaságin, gyerekgondozási és szoptatási segélyen?
Ja csak mennyi volt az a segély?
Én is 1 évesen mentem bölcsibe, bátyám 8 hósan. De akkor ez volt a normális. Én azt mondom 1-1,5 éves kor között ideális a gyereknek.
Én írtam, hogy 1,5 évesen ment. Egy könnycseppnélkül 2 nap alatt beszokott. Imádta, ahogy az ovit is.
Az en lanyom is egy evesen megy bolcsibe.
En azt gondolom ez jo lesz neki.
Es nem csak delelottre,hanem rendesen,egesz napra.
Ettol nem lesz serult vagy hatranyos helyzetu.
Kap enni,tiszta,meleg helyen lesz,gyerekek kozott es egesz nap foglalkoznak vele.(persze tudom,hogy nem csak vele)
En is jartam anno bolcsibe,mar fel evesen ott voltam.
Nem lett semmi lelki problemam,imadom a szuleimet es a tarsasagot is.
Ezt embere valogatja.
Van aki partolja a bolcsodet es van, aki ellene van.
Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!