Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek, jót tesz a...

Mi a véleményetek, jót tesz a gyereknek ha délelöttönként bölcsibe jár 1 éves korától ezáltal társaságban is van?

Figyelt kérdés
persze ebéd már otthon és utána az egész nap anyával.kiváncsi vagyok a tapasztalatokra sokan azt mondják jót tesz 1 éves kortól, ha a gyerek megszokja a társaságot és nem csak anyával játszik egyedül egész nap
2014. szept. 15. 21:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
37%

"anyám se tehette meg hogy otthon legyen velem 10 hónaposan bölcsibe mentem és nagyon erös a kötödés a mai napig....régen nem volt hosszú gyes nem tehették meg anyagilag ...mégis ott a kötödés...."

Te anyukád hány éves 100? Mert már 1927-ben több évig otthon lehettek az anyák anyaságin, gyerekgondozási és szoptatási segélyen?

2014. szept. 15. 22:25
 22/36 anonim ***** válasza:
5%

Ja csak mennyi volt az a segély?

Én is 1 évesen mentem bölcsibe, bátyám 8 hósan. De akkor ez volt a normális. Én azt mondom 1-1,5 éves kor között ideális a gyereknek.

Én írtam, hogy 1,5 évesen ment. Egy könnycseppnélkül 2 nap alatt beszokott. Imádta, ahogy az ovit is.

2014. szept. 16. 00:20
 23/36 anonim ***** válasza:
39%
de a kedves anyuka nem azért akarja beadni egy évesen mert mennie kell dolgozni, hanem mert így délelőtt otthon pihengethet. Figyelj, add be, látom te ezt már eldöntötted. Ned is foglalkozz vele rossz-e ez a kicsinek, ne érdekeljen hogy lemaradhatsz az első dolgairól.. hisz pihengethetsz otthon nem megéri?
2014. szept. 16. 05:23
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
az én lányom most 1,5 éves. már egy évesen is nagyon igényelte a társaságot. természetesen még nem a többiekkel együtt játszik,hanem a többiek mellett. figyeli őket,elfoglalja magát más játékokkal. de érzem rajta,h. erre szüksége van. sikítva rohan a gyerekek felé,ha meglátja őket az utcánkban. ha lenne itt bölcsi,beadnám. ebéd után hazahoznám. ez akárhogy is számolom,max 4 óra. ő olyan tipus,h. hátra sem néz ott vagyok-e,csak rohan. ha a szomszéd gyerekeknél vagyunk,nem jön oda hozzám,csak jól elvan a többiekkel. sztem nem lenne gond vele egy bölcsiben. de nem minden gyerek ilyen. és attól,h. a te 6 hósod örül a gyerekeknek,még lehet,h. visszahúzódó,anyás típus lesz és nem fogod tudni max csak kényszerből beadni bölcsibe. szóval ne vonj le messzemenő következtetéseket,h. mi jó az 1 éveseknek. van,aki 3 éves korára sem érik meg az ovira sem, nem vágyik társaságba,sőt kifejezetten rosszul érzi magát a sok gyerek között. több anyuka panaszát is olvashattad itt,ha gyakran böngészed az oldalt.
2014. szept. 16. 06:08
 25/36 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem korai még a napi 4 óra idegenek közé dobás. Pedidg én nem vagyok ősanya, 7 hónapos korában visszamentem dolgozni, és a férjem van itthon gyeden, de nem adnánk be bölcsibe ennyi idősen, még csak 4 órára sem. Gyerektársaságot annyi más helyen találunk, ahova együtt tudunk menni, vagy a férjemmel, felesleges macera a keltetés, elhurcibálás, otthagyás, hazacipelés. Nem is mindig kel még ugyanakkor a fiam, frontok esetén ki sem lehet szedni az ágyából 9 előtt. Az én korcsoportom az oviban szocializálódott először, mégsem lettünk lelki nyomorékok, megtanultuk hogyan kell közösségben élni. Nem kell ennyire siettetni ezt az egészet, főleg, hogy van rá lehetőség. Ha valahol a pénz miatt muszáj mindkét szülőnek dolgoznia, mert a megélhetés múlik rajta, akkor megértem, de így nem.
2014. szept. 16. 07:10
 26/36 anonim ***** válasza:
3%

Az en lanyom is egy evesen megy bolcsibe.

En azt gondolom ez jo lesz neki.

Es nem csak delelottre,hanem rendesen,egesz napra.

Ettol nem lesz serult vagy hatranyos helyzetu.

Kap enni,tiszta,meleg helyen lesz,gyerekek kozott es egesz nap foglalkoznak vele.(persze tudom,hogy nem csak vele)

En is jartam anno bolcsibe,mar fel evesen ott voltam.

Nem lett semmi lelki problemam,imadom a szuleimet es a tarsasagot is.

Ezt embere valogatja.

Van aki partolja a bolcsodet es van, aki ellene van.

Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie.

2014. szept. 16. 07:58
 27/36 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as válaszoló!Te egy rosszindulatú ember vagy aki nem érdemli meg hogy gyereke legyen.Ha elolvastad volna a kommentemet vissza kell mennem dolgozni mert különben kirugnak.Ja és az anyám nem 100 éves anyósóm és anyám is a pénz miatt volt kénytelen korán visszamenni.Örülj kedves válaszoló hogy te ilyen gazdag kórülmények között nöttél fel hogy anyukád fizetésére nem volt szükség.Nálunk sajnos szükség volt.Mielött valamit irtok gondolkozzatok már el könyörgöm!!!!!!!Szerinted anyukám azért ment vissza dolgozni mert az jobban tetszett neki mint otthon ülni???Kérem mostantól az ilyen kommentelök kiméljenek!!!
2014. szept. 16. 08:05
 28/36 A kérdező kommentje:
kedves 21-es válaszoló!Ajánlom figyelmedbe a 22-es válaszoló kérdését,kérlek gondolkodj el rajta egy kcsit.
2014. szept. 16. 08:12
 29/36 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező,mielőtt nekirontasz a neked nem tetsző választ íróknak, először úgy tálaltad, hogy a társaság miatt viszed, vinnéd a gyereket. A pénz témát nem említetted.
2014. szept. 16. 08:13
 30/36 A kérdező kommentje:
24 ,25,26-os válaszoló hasznos és értelmes válaszokat irtatok .minden gyerek más és úgyis látni fogom hogy az enyémnek mennyire tetszik majd.egyébként azért akarom 1 éves kora körül a beszoktatást elkezdeni mert másfél éves korában vissza kell mennem dolgozni és ezen múlik a megélhetésünk.nem fogom ott hagyni ha sir az tuti akkor inkább pár hónapig majd együtt megyünk hogy megszokja velem .szerintetek miért van ilyen sok rosszindulatú nö itt?komolyan néha úgy érzem mintha egy kérdés kiirásával kesetyük közé dobdtak volna be.............
2014. szept. 16. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!