Mi a véleményetek, jót tesz a gyereknek ha délelöttönként bölcsibe jár 1 éves korától ezáltal társaságban is van?
Én 7 hónapos koromtól bölcsis voltam és jó a kapcsolatom az anyukámmal. Dolgoznia kellett, nem volt más megoldás. Én viszont itthon maradok 3 évig a lányunkkal. Egyrészt azért, mert megtehetem, aminek nagyon örülök, másrészt úgy gondolom, hogy neki ez a legjobb. És igen, ahogy írod én nem végzek több órányi házimunkát, amikor a gyerek ébren van. Úgy gondolom, hogy nem azért vagyok vele itthon, nem azért nem dolgozok, hogy itthon házimunkázzak. Akkor csinálom, amikor alszik. Ez nem azt jelenti, hogy egész nap szórakoztatom, hanem azt, hogy egész nap a rendelkezésére állok. Például délelőtt szinte minden nap elmegyünk itthonról (játszótér, séta, kis kirándulás, mondókázó, meglátogatjuk a dédit, stb.). Ilyenkor nyilván nem tudok mosogatni. Nem vagyok a fenekében, szépen játszik a játszótéren a kis pajtásokkal, de ott vagyok vele.
Szerintem semmi baja nem lesz a gyerekednek, ha bölcsibe megy, amikor te visszamész dolgozni, de nekem az fura, ha valaki nem dolgozik és úgy jár bölcsibe a gyereke. Persze csak 4 óra, de te alvásra viszed haza, tehát sem délelőtt, sem délután nem vagy vele. Ennek mi értelme? Akkor inkább vidd egész napra, te meg menj vissza dolgozni. Az tök mindegy hol alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!