Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek, jót tesz a...

Mi a véleményetek, jót tesz a gyereknek ha délelöttönként bölcsibe jár 1 éves korától ezáltal társaságban is van?

Figyelt kérdés
persze ebéd már otthon és utána az egész nap anyával.kiváncsi vagyok a tapasztalatokra sokan azt mondják jót tesz 1 éves kortól, ha a gyerek megszokja a társaságot és nem csak anyával játszik egyedül egész nap
2014. szept. 15. 21:40
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
de öszintén ti nem végeztek napi pár órában házimunkát?vagy ti éjjel csináljátok és egész nap szórakoztatjátok?igazából jó az ha egész nap a gyereketek szórakoztatjátok?szerintem ez az egész nap 3 éves koráig csak anya és senki más ez egy kicsit túlzás..............
2014. szept. 15. 22:04
 12/36 anonim ***** válasza:
73%
mi nemrég kezdtük a bölcsit,de ő már 2 éves,a mellettük lévő csoportban vannak az egy évesek...hát szegények egész nap anyát keresik,nekik még nem egymásra van igényük,ahogy elnéztem,hanem anyára...meg nem egész nap egyedül játszásra..vagy kettő oda is jött hozzám szokatás alatt és belémcsimpaszkodva bújt...én nem adnám be olyan korán,csak nagy muszályságból,de nem a házimunka miatt
2014. szept. 15. 22:07
 13/36 A kérdező kommentje:
tényleg??szegények!és szerinted mennyi idös kortól élvezik már?másfél évesen már azért nem olyan rossz nekik?igazából nekem másfél éves korában muszáj lesz mennem dolgozni...különben elvesztem a munkahelyem,,,,,,
2014. szept. 15. 22:10
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
jól vagy?kire vagy mérges?
2014. szept. 15. 22:12
 15/36 A kérdező kommentje:
nem értem .én senkire nem vagyok mérges.
2014. szept. 15. 22:14
 16/36 A kérdező kommentje:
kedves 8-as válaszoló!másfél éveseen hogy birta a gyereked a bölcsit?hogyan ment a beszoktatás?nem sirt mikor nem voltál ott?én már most ezen parázok.....
2014. szept. 15. 22:15
 17/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem egy éves gyerek egy maga játszik semmi szüksége több órás gyerek társaságra.Gondolom veled sem a szobába ülne, hanem eljárnátok minimum sétálni az bőven elég egy egy évesnek.
2014. szept. 15. 22:19
 18/36 A kérdező kommentje:
de2 3 órára egy nap miért nincs szüksége gyerek társaságra?az én babám még csaj 6 hós de ha meglát pici gyerekeket megörül!
2014. szept. 15. 22:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Bocsi,félreértettelek...ne haragudj!!Látom te is egy aggódó anyuka vagy,másfél évesen már sokkal jobban viselik a bölcsit,főleg ha jó gondozót fogtok ki neki,aki egy kicsit sajátjaként bánik velük,megvigasztalja,ha kell,ha nagyot esik,vagy csak anyahiánya van,de sok függ a kicsid természetétől is,ha nem olyan bújós-anyás fajta,hamarabb megszokja!
2014. szept. 15. 22:23
 20/36 anonim ***** válasza:
53%

Én 7 hónapos koromtól bölcsis voltam és jó a kapcsolatom az anyukámmal. Dolgoznia kellett, nem volt más megoldás. Én viszont itthon maradok 3 évig a lányunkkal. Egyrészt azért, mert megtehetem, aminek nagyon örülök, másrészt úgy gondolom, hogy neki ez a legjobb. És igen, ahogy írod én nem végzek több órányi házimunkát, amikor a gyerek ébren van. Úgy gondolom, hogy nem azért vagyok vele itthon, nem azért nem dolgozok, hogy itthon házimunkázzak. Akkor csinálom, amikor alszik. Ez nem azt jelenti, hogy egész nap szórakoztatom, hanem azt, hogy egész nap a rendelkezésére állok. Például délelőtt szinte minden nap elmegyünk itthonról (játszótér, séta, kis kirándulás, mondókázó, meglátogatjuk a dédit, stb.). Ilyenkor nyilván nem tudok mosogatni. Nem vagyok a fenekében, szépen játszik a játszótéren a kis pajtásokkal, de ott vagyok vele.

Szerintem semmi baja nem lesz a gyerekednek, ha bölcsibe megy, amikor te visszamész dolgozni, de nekem az fura, ha valaki nem dolgozik és úgy jár bölcsibe a gyereke. Persze csak 4 óra, de te alvásra viszed haza, tehát sem délelőtt, sem délután nem vagy vele. Ennek mi értelme? Akkor inkább vidd egész napra, te meg menj vissza dolgozni. Az tök mindegy hol alszik.

2014. szept. 15. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!