Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem adnak a babáknak...

Miért nem adnak a babáknak vacsorát?

Figyelt kérdés
Annyi válaszban olvasom, hogy akár másfél éves baba is reggel tápszer, vagy tej, valami tízórai, ebédre főtt kaja, uzsira gyümölcs vagy joghurt és este alvás előtt tápszer, vagy tej. És hol a vacsi? És hogy elég ez a babának?
2010. jan. 19. 14:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
12%

mert az ilyen kenyeres dolgokból csak pár falatot eszik, azért.

elég?! persze, hogy elég. és még egészségesebb is, mint valami műmájkrém vagy minden sz.rral telerakott párizsi.

de nekem ez is eléggé provokáció-gyanús kérdés...

2010. jan. 19. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
mármint a tápszer egészségesebb, úgy értettem. nem a tej.
2010. jan. 19. 14:32
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Mert ma az a mánia,hogy a mesterséges tápszer egészségesebb,mint a természetes ételek.A tej pedig méreg.És ha a baba nem szokik időben az ételekhez,akkor nem hajladnó rendesen enni másfél évesen sem.Szerencsére mifelénk nagyn kevesen etetik így a gyereküket.Nincs is annyi allergiás gyerek,mint a tápszeresek között.És elhízott gyerek sem.
2010. jan. 19. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés szerintem, engem is érdekel :)

úgy képzeltem, hogy vacsi utána még egy kis szopi vagy tápi, de én is azt olvastam, hogy csak tejcit adnak az anyukák a nagyobbacska babáknak is.

6h

2010. jan. 19. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy ekkora babának sokszor elég vacsorára a tápszer.... azt kapja vacsorára! Minden család és minden gyerek más, mások az igényeik. Van aki már 3-4 hónaposan hozzátáplálja a gyereket és egy éves kora előtt teljesen elhagyja a tápszert és minden ilyet, eszik rendesen a gyerek. De van olyan baba aki olyankor még szopizik....
2010. jan. 19. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor az én fiam a kivétel,amíg megitta a tejet,tápszert addig azt itta reggel,este,de mellette még reggelizett és vacsorázott azt ,amit mi.

Elméletileg akkor a 4 étkezés neki 6 volt:)

De valószínű,hogy a tápszeres babák mellette már nem éhesek:)

2010. jan. 19. 14:40
 7/16 A kérdező kommentje:

A kérdés nem provokatív, és nem a tej, tápszer vagy parizer kérdésre ment ki.Csak arra, hogy hogy üzemel ennyi gyerek tejpépen? Lányom már 8 hós kora óta eszik vacsit, nem májas kenyeres szart, hanem főtt ételt, amit ebédre kapott, és utána még volt cici-most már tej.

Simán fura, hogy sok baba nem kap vacsorát, csak ebéd, gyümi és tej-nekem kevésnek tűnik...ennyi.

2010. jan. 19. 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

nem, egyáltalán nem kevés, legalábbis az enyémnek nem.

de sokan azt csinálják, hogy kap a baba ár falat akármit(főzelék vagy kenyeres valami) és utána lefekvés előtt tápszer vagy tej.

néha az enyém is szik néhány falat kenyeret, de az semmi.

első és második voltam

2010. jan. 19. 14:44
 9/16 anonim ***** válasza:
66%

volt már itt egy hasonló kérdés, hogy miért kell a gyereknek 3 éves koráig is tápszert/anyatejet adni? természetesen két tábor van. Valaki azt mondja 3 éves koráig nem kaphat tejet, valaki meg azt, hogy 1 éves kora után nyugodtan :)

Én is annak a híve vagyok, hogy egy éves kora után már nem tápszerezem/szoptatom, hanem rendes ételt adok neki. Vacsorára is. Ami persze nem csak májkrém vagy párizsi lehet... szerencsére tudok főzni...

Amúgy meg, gondolom nagyon jó marketingesek dolgoznak a tápszergyáróknál :))))

2010. jan. 19. 14:50
 10/16 anonim ***** válasza:
54%

Olvassatok újra, NEM a tápszer kontra tej a téma, hanem a tápszer/tej/anyatej vacsora HELYETT a kérdés.

Nekem 1 évesek, du. 5-kor kapnak gyümölcsöt, utána már csak este szopit és mást nem. És reggel 8-ig alszanak, majd szopi után ismét alszanak 10-ig. És 11-kor esznek legközelebb, főzeléket.

Gondolom, mindezt azért teszik, mert nem éhesek. Szerinted éhesek?

2010. jan. 19. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!