Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma 1 éves a pici fiam! Ki...

Ma 1 éves a pici fiam! Ki gondolta, hogy ilyen gyorsan elszalad egy év?

Figyelt kérdés
Köszi nektek a sok jó tippet ,választ,vigasztalást.Terhesen találtam erre az oldalra és azóta "függő" lettem:)pont ma 1 éve,hogy megszületett a gyönyörű,okos kisfiam :)aki néha nem alszik éjszaka,aki néha nem eszi meg az ebédet(sőt egyszer rám is borította )és aki mindig v.mi rosszaságon töri a fejét,(hova lehetne felmászni,mi lehet a wcben nézzük meg,milyen ízűek a lakásban a zsinórok,stb.)de ez volt életem legszebb egy éve.Néha nagyon megnyugtató válaszokat kaptam,vagy csak jó volt tudni,hogy nem vagyok egyedül bizonyos problémákkal.Köszi nektek!Tudom ez nem kérdés, de most olyan jól esett leírni.Nagyon szép napot mindenkinek és sok örömöt a babójával!1 éves kisfiú büszke anyukája
2010. jan. 19. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon boldog szülinapot neki! Az én lánykám 15 hónapos elnézegetem és még most sem hiszem ,hogy nekem ekkora nagy lányom van:)
2010. jan. 19. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon boldog szülinapot kívánok a babynek!!!!

Az én babóm még csak fél éves, de már most készülök az első szülinapra!!!:-)))

Szép napot nektek!

2010. jan. 19. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot a kisfiadnak!!!

Hú én is aligvárom hogy 1 éves legyen most 4 hós de repül az idő!!!!!!

2010. jan. 19. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Boldog szülinapot neki!! És igazad van tényleg rohan az idő!

Egyszer csak azt veszed észre,hogy a fiad felnőtt ember lesz..Használd ki azt az időt amíg kicsi,és rajongva néz rád,mert hamar elmúlik ez is,és később ezt a rajongó pislogást a lányokra pazarolja nem rád!:)

Én még mindig élesen emlékszem arra a napra amikor megszületett a fiam.Szinte minden fontosabb dologra emlékszem,és néha meglep,hogy mennyire rohan az idő hisz már 17 éves.Apám mondta egyszer nekem,hogy az idő múlását a gyerekeinkben látjuk meg! Milyen igaza van.Fel sem tűnt,hogy 17 évet öregedtem,de amikor ránézek a fiamra aki 1 fejjel magasabb nálam,nem tudom nem észre venni,hogy megy az idő!:)

Kívánok még sok-sok boldog perceket,és sok-sok nevetést nektek:)

37/N

2010. jan. 19. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon boldog szülinapot a kisfiadnak és még sok-sok szülinapot neki! Neked meg kívánok sok boldogságot, hogy örömöd teljen benne :)) Valóban nagyon gyorsan pörög az idő. Én amikor ránézek a 17 éves nagy fiamra, néha el se hiszem, hogy még nem is olyan régen a karomban ringattam. Ugyanígy vagyok a 14 és 12 évessel is. A piciről nem is beszélve, pedig már ő is 16 hónapos...Nagyon szép és emlékezetes napot kívánok az egész családotoknak !
2010. jan. 19. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok :)
2010. jan. 19. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Most egy picit könnyes lett a szemem.Olyan jókat írtál.

Mióta anya vagyok nagyon érzékeny lettem.

2010. jan. 19. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a jókívánságokat a fiatalúr nevében is!Nektek is sok örömöt -boldogságot kívánok!!!
2010. jan. 19. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!