Más is gondolta magáról, hogy rossz anya?
Figyelt kérdés
Én mostanában nagyon fáradt vagyok. A 7. hónapban vagyok és a kisfiam 16 hónapos. Nem bírom atempóját és borzasztóan begörcsöl a hasam ill. keményedik és hát fáradékonyabb is vagyok mint voltam. Rossz anyának érzem magam sokszor, hogy nem bírok csak 1 órát lent lenni a játszótéren vagy nem tudok vele annyit sétálni. Állandó mehetnéke van, ha itthon ülünk mindig az ajtóhoz visz, hogy menjünk és elkezd sírni, ha éppen egy délelött kimarad a játszótér. Olyan rosszul érzem magam.2010. júl. 19. 19:44
1/5 anonim válasza:
Nem tudsz segítséget kérni? Én ezért nem merek még másik babát vállalni, nagyon nehéz volt a terhességem. Leghamarabb, ha 3-4 éves lesz, akkor merném bevállalni. Nem vagy rossz anya, csak nagyon nehezek a mindennapjaid. Apával mi van? Sokat dolgozik?
2/5 anonim válasza:
Nem, de még nem is voltam ilyen helyzetben, mint most te. Amúgy nem tudom miért az jut eszedbe, hogy rossz anya vagy. Nem vagy rossz, csak baromi fáradt lehetsz, ahogy írtad, idézlek:
"A 7. hónapban vagyok és a kisfiam 16 hónapos."
Ha még stresszeled is magad emiatt, akkor még rosszabb lesz.
3/5 anonim válasza:
Rossz anya semmiképp, csak fáradt kismama akinek a terhessége mellett van egy 16 hónapos picikéje is. Le a kalappal előtted:)
4/5 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz anya!!! Miért lennél? Ne félj segítséget kérni, biztos van nagyi, barátnő, barát, testvér, stb.. aki szívesen leviszi egyszer-kétszer a játszótérre. Ne aggódj ezen, nemsoká túljuttok rajta, ha rágod magad, rosszabb lesz. És amúgy is, egy rossz anyának szerinted eszébe jutna azon aggódni, h. nem tud mindig a gyereke kedvében járni??? Hát nem, lerakná a TV elé és kész.
5/5 anonim válasza:
mindenkepp kerj segitseget,mert ha meglesz a pici akkor nem tudsz majd menni a jatszoterre eleg sokaig.es milesz a nagyobbal!nincs valaki aki tudna segiteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!