20 hónapos babám mindenre azt mondja, hogy nem, az utcán nem akarja megfogni a kezem, elszalad, nem akar öltözni, stb. mit lehet vele csinálni? Főleg arra, hogy megfogja a a kezem?
Semmit nem lehet csinálni. Türelmesnek kell lenni (tudom, milyen nehéz), ennek a korszaknak is egyszer vége lesz. Nálunk is elkezdődött már. Én hagyom hisztizni, mert ha olyankor vele foglalkozok, akkor látja, hogy van hallgatósága. De ha (látszólag) nem törődök vele, akkor azt kell megtapasztalnia, hogy nincs értelme a hisztiének, így már nem érdekes a számára és abbahagyja.
Sokszor a babák ebben a korszskban akkoris nemet mondanak, ha nem is úgy akarják. Át kell vészelni.
Az én türelmemet is próbára teszi a lányom minden nap, sokszor nehéz higgadtnak maradni...
Hogy megfogja a kezedet...? Egy jó tanácsra nekem is szükségem lenne!
ez egy ilyen időszak,sok türelem kell...
hogy megfogja a kezed:te fogd meg az ő kezét-határozottan-és magyarázd el,hogy miért nem szeretnéd,hogy elengedje a kezed.ezt ismételd ahányszor csak kell,elöbb utobb menni fog kezen fogva...
sok sikert! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!