Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ötletetek hogy történhetet...

Van ötletetek hogy történhetett az, hogy bevérzett a baba szeme a csecsemő osztályon?

Figyelt kérdés

születés után antibiotikumozták, 3 óránként kellett átjárni hozzá szoptatni, 7 napig voltunk bent.

egyik nap látom csupa vér az egyik szeme.

kérdésemre kitérő válaszok voltak csak, a mindig más ügyeletes ápolóktól.

egyik válasz, hogy belekapott a saját szemébe.

csakhogy én is láttam, meg itthon is, akármikor belekpott a szemébe, egyszer sem lett még eres sem, nemhogy olyan véres, mint amikor a szülő nőknek vérzik be(ha valaki látott már olyat, el tudja képzelni)

2014. szept. 12. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamnak is beverzett a szuleskor.neki is egy naposan vettuk eszre.biztos nem csinaltak vele semmit mert ahogy kibujt onnantol nem volt olyan perc h az Apukaja vagy en ne lettunk volna ott.egy honap volt mire elmult.
2014. szept. 13. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne láss rémeket. Miért, szerinted mit csinálnak a babákkal?? Valószínű, hogy szülés közben vérzett be a szeme, a kisfiamnak is úgy volt, és nem rögtön látszódott erősen, csak kb. 2-3 naposan. Először csak halványan látszódott a bevérzés, én észrevettem mert velem volt a baba, lehet hogy Te azért nem láttad először mert nem volt Veled és ahogy írod is eleinte szinte állandóan csukva volt a szeme.

El fog múlni, nekem kb. 3 hetes korára szívódott fel.

2014. szept. 13. 13:39
 13/15 A kérdező kommentje:

de jóval később volt

nem szülés után 1-3 nappal

és eleinte hogy lehetett hófehér a szemfehérje.

direkt meg is néztem a képeken, hogy ugye jól emlékszem, ez igenis új dolog, hogy véres a szeme.

és hirtelen egyik etetésről a másikra...

2014. szept. 13. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:

de egyáltalán mi az ami ilyet okoz, úgy általában az életben, vagy akár felnőtteknél?

a szülés.

de még?

2014. szept. 13. 22:41
 15/15 A kérdező kommentje:

amúgy a születés okozta bevérzés elképzelhető, hogy csak egyik szemre hat?

és kapásból vérpiros ömleny lesz?

szóval nem halvány csíkocska..

2014. szept. 13. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!