Van ötletetek hogy történhetett az, hogy bevérzett a baba szeme a csecsemő osztályon?
születés után antibiotikumozták, 3 óránként kellett átjárni hozzá szoptatni, 7 napig voltunk bent.
egyik nap látom csupa vér az egyik szeme.
kérdésemre kitérő válaszok voltak csak, a mindig más ügyeletes ápolóktól.
egyik válasz, hogy belekapott a saját szemébe.
csakhogy én is láttam, meg itthon is, akármikor belekpott a szemébe, egyszer sem lett még eres sem, nemhogy olyan véres, mint amikor a szülő nőknek vérzik be(ha valaki látott már olyat, el tudja képzelni)
És semmikonkrét választ nem kaptál?
Tuti, hogy ilyen esetben kivertem volna a dilit.
2-es, ilyen válasz is volt az ápolóktól :)
csakhogy születés után nem volt véres, nem is tudom melyik nap láttam, de előtte semmi nem volt.
első 2 nap mindig csukva volt a szeme, mint egy most született kiscicának, amikor végre kinyitotta és utána sem, egyszer sem láttam véresnek, de még a fényképen is látszik, hogy nagyon is szép volt a szemfehérje korábban.
huzat??itthon jár a levegő össze vissza mégsem eres
nem tudtam kiverni a dilit, mert nem tudtam hol lázadjak, mivel kb 3x 6 ápló váltogatta egymást több műszakban
csak azért nem tudom elképzelni, mert mégha baleset is történik, ha pl leejtik a babát, kétlem, hogy a szemét ütné be..
ha belekapnak véletlen, akkor nem lesz olyan vérömlenye, max kicsit begyullad
ehhez nagyon erős külső hatás kellhet
szóval nem tudom mire gondoljak
Nem akarlak riogatni, de fejsérülésnél szokott bevérezni a szem. Az pedig általában leejtésnél történik.
De tényleg ne ijedj meg, csak leírtam, hogy tudd.
Megint én. Amúgy mikor haza jöttünk a kórházból(szintén antibiotikum 7 nap), én a fiam vádlián egy csík szerű "foltot" találtam, ami még mindig látszik, de 6 hónapos.
Csak azért nem mentem vissza, mert még a végén ránk fogták volna, hogy mi csináltunk vele valamit. Itt szokás az ilyesmi. (Németország)
Igazad van utolsó.
De amikor senkitől nem kapsz konkrét magyarázatot a miértre, akkor te is aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!