Milyen 9-18 kg (estleg 9-25 kg) közötti autósülést vettetek?
Lányom 10 hónapos, 9 kiló és most akarunk ulést venni ahordozó helyett. Úgyhogy csak "kíváncsiskodom" ki milyet vett.
Már nézelődünk, de annyi fajta van, hogy nehéz a döntés.
Az ár sem mindegy.
Isofix-es tényleg annyira jó?
Mi ezt vettük,meg vagyunk vele elégedve.
2.válaszoló.GRATULÁLOK!Remélem,h soha nem ér benneteket baleset,mert egy lyukas garast se adtam volna azért az ülésért.Te csináltál övet?Csodálatos!Kíváncsi lennék a rendőrök mivel díjaznának!
A kérdezőnek!Mi BébéConfort Axiss ülést vettünk.Nem volt olcsó(80000 ft körül)de jó tesztje van!Az isofixes ülések tényleg jók.Nézz körül a neten,az ADAC,és az ÖMTC minden évben készít teszteket,különböző árfekvésű üléseket találsz benne.Ezen ne spórolj,a gyerek életéről van szó.
Mi ilyet vettünk csak nem ebben a színben.Elmentünk ebbe a boltba,kipróbáltunk egy csomót és kényelmi és biztonsági szempontból is ennél maradtunk.Azért azt el kell,hogy mondjam,hogy nem itt vettük meg hanem használtan a vaterán.Én azt tanácsolom,hogy neten nézz körbe,írj fel párat ami nektek tetszik (minden szempontból) és menj el egy boltba kipróbálni!!Tapasztalatból mondom.Én kinéztem egy "ultra" biztonságos,ilyen-olyan kényelmes ülést és amikor a boltban beletettük a fiamat,akkor az ülő pozícióban előre bukott a fejecskéje.Szóval ezt nagyon dícsérték és a babám is jól érezte magát benne.Azóta sem bántuk meg!!
Mi ilyet vettünk, lányom szereti, sokat autózunk és jókat is alszik benne.
Ahogy az egyik válaszadó írta, érdemes megnézni az ADAC tesztet, az egy független, átfogó teszt.
Mi Maxi Cosi Tobi-t vettünk, 70ezer körül van, igaz nem isofix, de nagyon stabil, imádja a lányom.
Automata övpántja van, nem tudod rosszul bekötni. Nagyon jó.
Mi is néztük a Maxi Cosi Priorit, a Turbo kölyökben csak 40 ezer. A Maxi Cosi Tobit is a Minimanóban, de azt már drágának találtuk.
Meg a Brevi Gp-t, az 36 ezer volt szintén Vecsésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!