Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babád mikortól aludta át az...

Babád mikortól aludta át az éjszakát?

Figyelt kérdés
Ha nem aludja át akkor hányszor ébred? Rögtön visszaalszik?

2014. szept. 11. 13:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
off_ utolsó: az én lányom még bőven anyatejes volt mikor az éjszakai szopit elhagyta és átaludta az éjszakát
2014. szept. 11. 21:05
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez pontosan olyan kérdés,mintha azt kérdeznéd,hogy a felnőttek hány órát alszanak :)

Ugyanis az első lányom kb.10-15-ször;a fiam átlag 2-3x és a legkisebb lányom születése óta 1x kelt illetve most 8hetes korában már 5napja átalussza az éjszakát.

Mindegyik gyerekem más volt,pedig mindegyiknek ugyanaz az apja :)

2014. szept. 12. 08:26
 23/25 anonim ***** válasza:
nekem 5-6 hetes kora között. 10kor letettük és 6kor ébredt legközelebb. nem volt közben se vés, se ivás se peluscsere. magam is lesokkoltam reggel amikor felsírt hogy te jó ég éjszaka nem is ébredt :D azóta is átalussza.
2014. szept. 12. 11:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Jesszus mennyi válasz! Azonban rájöttem, hogy rosszul tettem fel a kérdést. :) Nem arra vagyok kíváncsi igazából, hogy hányszor kel enni inni, hanem inkább arra, hogy visszaalszik-e. Tehát mikortól aludt vissza az etetések után. Meddig kellett vele "éjszakázni"..Na mindegy elrontottam. Köszönöm mindenkinek! :)
2014. szept. 12. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Akkor úgy válaszolok hogy szoptatás után rögtön visszaaludt, altatni ringatni az esti lefekvéskor kellett. A szoptatás elhagyásával pedig elvétve ébred meg hajnalban de akkor is visszaalszik:megkapja az alvósplüssét vagy iszik.

Nem tudom hányadik válaszoló voltam:-)

Mennyi idős a babád?

2014. szept. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!